De relaxare: Cu bicicleta prin munţi


MiniClip.com, celebra resursă de jocuri flash, are şi unul dedicat bicicletelor. Mountain Bike oferă o experienţă virtuală tuturor celor care – ca mine – nu practică deja acest sport. Evident că nu se compară cu senzaţiile practicării reale, dar şi ca joc este o experienţă interesantă. Dacă vă va prinde jocul s-ar putea să vă săltaţi fundul de pe scaun când în joc bicicleta o ia prea în faţă 🙂 .

img234

Jocul include un Training Mode care vă permite să deprindeţi unele tehnici de bază din acest sport. Veţi învăţa cum să vă echilibraţi (apăsând săgeată dreapta sau stânga), chiar şi cum să faceţi rotaţii în aer. Cu săgeată în sus acceleraţi, iar cu săgeată în jos apăsaţi frânele. Cu spaţiu puteţi să vă întoarceţi cu 180 de grade, lucru util deoarece veţi vedea că multe trasee presupun schimbarea frecventă a direcţiei. Evident că nu veţi merge pe şosele astfaltate ci pe drumuri de munte cu tot felul de denivelări şi bolovani. Săriturile sunt adesea în gol: nu ai nici cea mai mică idee ce te aşteaptă jos.

Din fericire ai un număr infinit de vieţi (o fi joc de inspiraţie orientală), dar din păcate există un timp limită şi fiecare "deces" te costă 10 secunde. Eu am ajuns destul de greu la nivelul 4. Când m-am reîntors la calculator după o scurtă pauză băiatul meu de şase ani terminau cu uşurinţă nivelul 4, după ce pornise de la început. Nu ştiam dacă să mă simt prost sau nu, dar apoi am aflat că ştia jocul de mai mult timp aşa că avea mai multă practică decât mine. Eu acum mă lupt cu nivelul 5. Neinspirat faptul că de fiecare dată trebuie să porneşti de la primul nivel… dar aşa ne obligă la practică. Succes! Poate ne vedem pe traseu (nu, nu are posibilitatea de joc în reţea).

img235 img236

Ups… Are doar 10 nivele şi am reuşit să îl termin! Mda… chiar un joc de 5(şpe) minute!


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (Neevaluat încă)
Se încarcă...

0 comentarii


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *