Doar azi gratuit: Aston şi Aqua Digger 3D


Un prim lucru important: de vreo două săptămână la GiveAwayOfTheDay s-a întors şi oferta distintă de jocuri pe lângă cea de programe. Adică din nou, zi de zi, aveţi ocazia să descărcaţi şi instalaţi de acolo gratuit un program şi un joc în mod obişnuit comercial.

img290

Singura problemă este că GAOTD a cam intrat în buclă, multe oferte reluându-se. Dar să fim sinceri nu este chiar o problemă. În cazul programelor este chiar o bucurie, reluarea fiind cu o versiune diferită de prima, mai recentă evident. Apoi reluările sunt bune pentru cei care au scăpat oferta în prima fază.

Astăzi GAOTD oferă gratuit programul Aston (oferit şi la 1 martie). Unii îl compară cu Windows Blinds, dar dincolo de aceasta cele mai multe informaţii le aflaţi de pe situl producătorului. După cum vă sugerează capturile de mai jos, programul permite schimbarea "feţei" Windowsului (XP şi 98 din câte am înţeles). Mai mult decât atâta, programul aduce şi o creştere a eficienţei cu diverse artificii (ex: calendar la ceas – vedeţi pagina aceasta). Va trebui să mă gândesc serios dacă să îl încerc sau nu: sună chiar atrăgător!

Cât priveşte jocul, şi acesta a mai fost dar nu şi semnalat de noi. E vora de Aqua Digger 3D, un joc care ar putea să îi pasioneze pe cei mici. Capturile grafice nu mi s-au părut atrăgătoare (vedeţi şi pagina producătorului). Dar jocul ar putea fi cu toate acestea atractiv: rămâne să vedeţi. Eu nu am testat nici programul şi nici jocul.

Atenţie: programul şi jocul sunt comerciale. Astăzi sunt oferite gratuit prin Game.GiveAwayOfTheDay. Dacă încă nu cunoaşteţi oferta, iată ce trebuie să ştiţi:

– produsul este gratuit doar dacă îl descărcaţi astăzi şi îl instalaţi astăzi (un “astăzi” relativ: de fapt de la ora 10AM – ora României – a unei zile, până a doua zi dimineaţa la 10AM)
– rămâne gratuit până la prima reinstalare a sistemului de operare
– nu beneficiaţi de upgrade-uri sau sau suport tehnic din partea producătorului
– dacă l-aţi instalat după ce a trecut oferta, nu mai este gratuit (activarea nu funcţionează)
– chiar dacă aţi descărcat astăzi pachetul, nu îl veţi putea instala peste o lună, nici măcar pe propriul calculator
– pentru ca produsul să devină înregistrat (gratuit), trebuie să fiţi conectat la internet şi să lansaţi fişierul Activate.exe din arhiva descărcată
– gratuitatea se aplică doar pentru utilizări personale
– staţi cu ochii pe CNet.ro pentru a afla despre alte programe utile şi jocuri oferite gratuit – dacă nu ne citiţi la timp, cine ştie ce scăpaţi
– de regulă programele oferite gratuit sunt mici, utilitare, jocuri, screensavere (în nici un caz Photoshop sau Dreamweaver sau MS Office)


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (1 evaluări, media: 5,00 din 5)
Se încarcă...

0 comentarii


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *