Resursă de resurse de wallpapere


Problema cu resursele de wallpapere – din punctul de vedere al acestui sit – este că mai toate au şi secţiuni… să zicem mai pentru (un anumit gen de) adulţi. Există totuşi şi resurse "curate" pe care nu am ezitat să le prezentăm de-a lungul timpului (uneori descoperind după că nu sunt atât de "imaculate" cum credeam). Săptămâna aceasta Smashing Magazine a publicat o listă lungă de resurse pentru wallpapere, pe care v-o recomandăm cu observaţia de mai sus: cu siguranţă între respectivele situri sunt şi unele ce conţin imagini… deplasate.

img292

În listă se regăsesc şi unele dintre resursele mele preferate, precum VladStudio, despre care scriam în octombrie 2004. Tot în listă am regăsit şi mica dar buna colecţie Crestock. Mai rar rezistă mult timp la mine un wallpaper, dar cel de mai sus, luat de pe Crestock, îl am de luni de zile şi încă îmi place. Veţi găsi acolo încă 12 imagini, toate la rezoluţii mari, deci cu siguranţă veţi găsi ceva potrivit dimensiunilor monitorului Dvs. Să ne întoarcem însă la articolul din Smashing Magazine. Veţi găsi acolo o serie de situri cu wallpapere, grupate cât de cât tematic. Veţi găsi astfel wallpapere generice, wallpapere legate de jocuri, precum şi wallpapere pentru "ecran lat" (widescreen). Mai jos câteva mostre de incitare. Cu o ofertă aşa de bogată aproape sigur că astăzi vă veţi schimba wallpaperul 😉 .

img293 img294

img296 img295

Iată lista articolelor de pe Smashing Magazine dedicate fundalurilor de ecran (ca să folosim o expresie Microsoft România… sau tapeturilor? nu mai ştiu exact).


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (1 evaluări, media: 5,00 din 5)
Se încarcă...

0 comentarii


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *