De relaxare: Diadema prinţesei


Iată că jocurile originale nu s-au terminat. Deşi „Princess’s Tiara” – oh, fetele vor reacţiona imediat la acest titlu – poate că seamănă cu alte jocuri, are totuşi un stil deosebit, pe care eu unul nu l-am mai întâlnit.

Aveţi trei cercuri cu subcercuri concentrice. Acestea se învârt singure, iar Dvs trebuie să daţi click pe formaţiuni de trei în linie (curbă la nevoie) dacă sunt de culoarea diamantului central. Culoarea diamantelor centrale se modifică rapid aşa că trebuie să aveţi viteză de reacţie. Dacă aţi făcut o formaţie de trei diamante să zicem albastre, toate celelalte diamante albastre în contact cu formaţiunea de (minim) trei vor dispărea de asemenea.

Fiecare formaţie pe care o faceţi face să avanseze pe dreapta marcarea punctajului. Dar în stânga se marchează trecerea timpului. Ca să câştigaţi trebuie ca avansul pe marginea dreaptă să fie mai rapid decât cel pe stânga. Dacă toate cele trei diamante centrale au aceeaşi culoare, click pe oricare pentru puncte suplimentare. Mai sunt şi alte bonusuri însă jocul se prezintă singur la început, aşa că nu are nevoie de o prezentare mai lungă.

Jocul l-am cules de pe un sit rusesc şi nu am găsit producătorul. Pentru a putea juca daţi click pe Play as a guest şi apoi din nou pe Play as a guest anyway. (Nu alegeţi deci nici Register şi nici Login căci nu funcţionează aşa.) Succes!


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (Neevaluat încă)
Se încarcă...

0 comentarii


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *