Doar azi gratuit: Dinosaurs 3D Screensaver


De regulă la sfârşit de săptămână GiveAwayOfTheDay oferă câte un screensaver. Aşa se întâmplă astăzi de exemplu, când avem ocazia să descărcăm un alt screensaver 3D de la AstroGemini: Dinosaurs 3D Screensaver (12MB). Dacă aţi profitat şi aţi mai descărcat de-a lungul timpului şi alte screensavere ale aceluiaşi producător atunci ştiţi că există o interfaţă comună care vă permite să alegeţi care screensaver să fie folosit, sau să fie ales aleator câte unul.

img302

Eu l-am instalat mai mult pentru băiatul meu, pasionat (ca tatăl lui cândva) de dinozauri. Ochii mei văd un scenariu care se tot repetă, dar cu filmare din diferite unghiuri şi o grafică acceptabilă. Ochii lui văd însă o lume minunat redată. Din nou când mă voi ridica de la calculator îmi va lua locul aşteptând declanşarea screensaverului 😉 . Pentru cei interesaţi de dinozauri şi de preistorie în general, BBC are o secţiune interesantă.

img303

Atenţie: acesta este un screensaver comercial. Astăzi este oferit gratuit prin GiveAwayOfTheDay. Dacă încă nu cunoaşteţi oferta, iată ce trebuie să ştiţi:

– screensaverul este gratuit doar dacă îl descărcaţi astăzi şi îl instalaţi astăzi (un “astăzi” relativ: de fapt de la ora 10AM – ora României – a unei zile, până a doua zi dimineaţa la 10AM – consultaţi data articolului)
– rămâne gratuit până la prima reinstalare a sistemului de operare
– nu beneficiaţi de upgrade-uri sau sau suport tehnic din partea producătorului
– dacă l-aţi instalat după ce a trecut oferta, nu mai este gratuit (activarea nu funcţionează)
– chiar dacă aţi descărcat astăzi screensaverul, nu îl veţi putea instala peste o lună, nici măcar pe propriul calculator
– pentru ca screensaverul să devină înregistrat (gratuit), trebuie să fiţi conectat la internet şi să lansaţi fişierul Activate.exe din arhiva programului
– gratuitatea se aplică doar pentru utilizări personale
– staţi cu ochii pe CNet.ro pentru a afla despre alte programe utile oferite gratuit – dacă nu ne citiţi la timp, cine ştie ce scăpaţi
– de regulă programele oferite gratuit sunt mici, utilitare, jocuri, screensavere (în nici un caz Photoshop sau Dreamweaver sau MS Office)


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (1 evaluări, media: 5,00 din 5)
Se încarcă...

0 comentarii


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *