Descurcaţi firele de păianjen!


Dacă doriţi să le fie simpatici copiilor Dvs păianjenii, atunci daţi-le să se joace Spiderz!, un joc în care trebuie să treacă din poieniţă în poieniţă – în total 70 -, călăuziţi de Agatha, bunica păianjen, pentru a ajuta micii păianjeni să îşi descurce firele de pânză. Fiecare dintre ei este legat de cel puţin alţi doi, şi "prinzând" pe rând cu mouse-ul câte un păienjenuţ, trebuie să îi aşeze pe toţi într-o altă formaţiune decât cea iniţială, astfel încât firele să nu se mai încalece.

img87

Când nici un fir ataşat de un păianjen nu se mai suprapune cu altele, atunci acesta se poate odihni. Din poieniţă în poieniţă sunt tot mai mulţi păianjeni, firele sunt tot mai încurcate, şi în plus mai apar din când în când o albină sau bunicul păianjen, care îi sperie şi îi fac să fugă haotic. Bunicul şi albina trebuie prinşi şi duşi cât mai departe. Uneori sunt mai multe reţele independente de fire, care trebuie să fie descâlcite individual. Când toate firele sunt descâlcite, păianjenii sar şi se bucură. Descâlcirea firelor este o adevărată provocare, la nivele mai avansate copiii mai mici vor muta poate mai mult la întâmplare păianjenii, dar poate tot întâmplător vor reuşi să îi descâlcească.

img88 img89

img90 img91

Cu săgeţile sau cu rotiţa de la mouse pot apropia sau îndepărta imaginea, ca să vadă mai bine firele. Tasta Spaţiu face să intre din nou toţi păianjenii în ecran. Dacă s-au blocat, copiii pot să dea click pe "Panic!" şi atunci toţi păienjenuţii îşi schimbă aleator poziţia, sau pe "Form a ring", şi atunci revin la formaţiunea iniţială. Fiecare dintre păienjenuţi are un nume, unii sunt fetiţe, alţii băieţei, foarte drăgălaşi. De asemenea, ei scot sunete ca de copii mici când se mişcă sau când adorm.


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (3 evaluări, media: 5,00 din 5)
Se încarcă...

0 comentarii


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *