PictoBrowser pentru Flickr


Pentru mulţi PictoBrowser nu este o noutate. Şi eu cunosc produsul de multe luni (cred că prima oară l-am văzut pe ReginaPacis folosit), dar nişte teste făcute atunci nu am mers chiar perfect aşa că am amânat subiectul. Astăzi un blog a scris despre PictoBrowser aşa că mi-am zis să mai încerc odată! Acum testele au decurs bine aşa că – pentru cei care nu l-au folosit până acum – haideţi să vorbim pe scurt despre el.

PictoBrowser este o soluţie super-uşoară de integrare a albumelor Flickr în propriile pagini, printr-un slideshow-flash. O demonstraţie o aveţi mai jos. Partea frumoasă este că fiecare slideshow afişat este un punct de start pentru un altul! Adică? Observaţi în partea de jos textul INFO. Daţi click pe el. Veţi avea deja partea de configurare care într-un prim pas cere un nume de utilizator. Dacă aveţi un cont Flickr folosiţi desigur numele contului Dvs. Dar nu este obligatoriu! Puteţi să folosiţi acest flash pentru a include albume ale oricărui utilizator Flickr. Scrieţi la Flickr username de exemplu | HD | (adică HD între două bare drepte – este numele unui utilizator care are nişte wallpapere frumoase).

img307

După ce aţi apăsat pe Submit este căutat respectivul utilizator după care puteţi alege Sets, Tags sau Groups. Să mergem pe seturi pentru a vedea wallpaperele.

img308

Un click pe setul dorit şi aveţi deja codul!!! Foarte simplu. Mi-aş fi dorit să meargă şi pentru Picasa Web Albums, dar autorii nu par a avea aşa ceva în calcul. Nu uitaţi să folosiţi propriile conturi – partea cu | HD | este doar demonstrativă. Dacă sunteţi curioşi, HD vine de la Hamad Darwish, despre care am mai scris noi în martie. Are nişte wallpaperuri superbe pe care le puteţi vedea în continuare.


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (Neevaluat încă)
Se încarcă...

0 comentarii


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *