Doar azi gratuit: Mad Magic


Astăzi GAOTD oferă gratuit Mad Magic (19MB). Nu m-au convins capturile şi descrierea aşa că mi-am spus să îl încerc. Concluzia: pentru copiii nu foarte mici jocul este interesant. Face parte din marea categorie a jocurilor – să le zicem – administrative. Doar că în loc să construieşti ferme sau cetăţi, să le întăreşti sau să le faci upgrade, aici avem o pădure magică şi diverse personaje.

img310

Povestea prezentată la început ne spune că o anumită comoară a fost furată de nişte monştri urâţi. Dar au cam scăpat pe drum o mare parte din ea, aşa că este cazul să o recuperaţi pentru vrăjitorul cel bun. Sunt trimişi nişte spiriduşi care "detectează" monezile în diverse poeniţe din pădure. În mod ciudat, pentru a "scoate" moneda din pământ, spiriduşul trebuie lovit în cap (o violenţă cam gratuită şi neinspirată). De lovit în cap o fac servitorii şi alte personaje pe care va trebui să le achiziţionaţi. Fiecare nivel are o sumă ca obiectiv. Pentru aceasta va trebui să vă creşteţi numărul de servitori şi să îi hrăniţi cu licori. Dacă faceţi upgrade la licori se vor "îmbunătăţi" şi servitorii. Apoi apar alte personaje, precum trogloditul, care loveşte mai puternic capul spiriduşului, obţinând mai mulţi bani. Şi lucrurile se complică de atacurile personajelor negative, pe care trebuie să daţi click până mor.

În concluzie nu este un joc foarte dificil. Personajele se descurcă de regulă singure, Dvs tot ce trebuie să faceţi fiind să le asiguraţi hrana (licorile) cu un click pe pământ, să le protejaţi de inamici şi să le înmulţiţi pentru o "recoltă" de monede mai serioasă. Grafica 3D este simpatică, cel puţin pe gustul copiilor. Capturi mai mari puteţi vedea pe pagina producătorului. Dacă doriţi jocul grăbiţi-vă să îl descărcaţi şi instalaţi astăzi, cât mai este gratuit. Jocul a mai fost oferit odată de GAOTD, aşa că peste câteva luni s-ar putea oferta să revină.

img311 img312

Atenţie: jocul este comercial. Astăzi este oferit gratuit prin Game.GiveAwayOfTheDayt04. Dacă încă nu cunoaşteţi oferta, iată ce trebuie să ştiţi:

– produsul este gratuit doar dacă îl descărcaţi astăzi şi îl instalaţi astăzi (un “astăzi” relativ: de fapt de la ora 10AM – ora României – a unei zile, până a doua zi dimineaţa la 10AM)
– rămâne gratuit până la prima reinstalare a sistemului de operare
– nu beneficiaţi de upgrade-uri sau sau suport tehnic din partea producătorului
– dacă l-aţi instalat după ce a trecut oferta, nu mai este gratuit (activarea nu funcţionează)
– chiar dacă aţi descărcat astăzi pachetul, nu îl veţi putea instala peste o lună, nici măcar pe propriul calculator
– pentru ca produsul să devină înregistrat (gratuit), trebuie să fiţi conectat la internet şi să lansaţi fişierul Activate.exe din arhiva descărcată
– gratuitatea se aplică doar pentru utilizări personale
– staţi cu ochii pe CNet.ro pentru a afla despre alte programe utile şi jocuri oferite gratuit – dacă nu ne citiţi la timp, cine ştie ce scăpaţi
– de regulă programele oferite gratuit sunt mici, utilitare, jocuri, screensavere (în nici un caz Photoshop sau Dreamweaver sau MS Office)


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (Neevaluat încă)
Se încarcă...

0 comentarii


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *