Doar azi gratuit: Skype Recorder şi Dino Dave 2


Astăzi GAOTD propune un program care îi va interesa pe utilizatorii programului Skype. Dacă doriţi să înregistraţi convorbirile (de ce nu se oferă nativ aşa ceva?) atunci Skype Recorder este o soluţie astăzi şi doar astăzi gratuită. După cum puteţi vedea din captura de mai jos, interfaţa programului este incredibil de "complicată" şi "bogată" în opţiuni. Utilizarea lui nu ar trebui să ridice probleme nici celor care folosesc calculatorul doar de câteva zile.

img333

Dacă aţi ratat oferta valabilă doar astăzi, nici o problemă. Căutaţi cu Google free skype recorder şi aţi mai putea găsi variante. Digital Inspiration se declară fani Pamela. Eeeei, nu vă gândiţi bine! Fani Pamela 3.0, un program disponibil în patru versiuni. Una este gratuită şi vă permite înregistrări de până la 15 minute, dar şi alte opţiuni.

Să trecem şi la jocul zilei. Dino Dave 2 este un joc 3D în care trebuie să mânuiţi un dinozaur simpatic după o idee similară clasicului Sokoban. Jocul are o grafică frumoasă, copiilor le va place, dar este dezastruos din câteva puncte de vedere: documentaţie/explicaţii zero; iar manevrarea în 3D îţi poate da dureri de cap după câteva minute. Personal nu am descoperit decât că tasta C (de la camera?) schimbă viziunea 3D cu una gen 2D, şi se pare că F10 te scoate din joc. Evident cu săgeţile se manevrează personajul. În rest, nici măcar pe situl producătorului nu am găsit mai multe informaţii.

img334 img335

Atenţie: programul şi jocul sunt comerciale. Astăzi sunt oferite gratuit prin Game.GiveAwayOfTheDay. Dacă încă nu cunoaşteţi oferta, iată ce trebuie să ştiţi:

– produsul este gratuit doar dacă îl descărcaţi astăzi şi îl instalaţi astăzi (un “astăzi” relativ: de fapt de la ora 10AM – ora României – a unei zile, până a doua zi dimineaţa la 10AM)
– rămâne gratuit până la prima reinstalare a sistemului de operare
– nu beneficiaţi de upgrade-uri sau sau suport tehnic din partea producătorului
– dacă l-aţi instalat după ce a trecut oferta, nu mai este gratuit (activarea nu funcţionează)
– chiar dacă aţi descărcat astăzi pachetul, nu îl veţi putea instala peste o lună, nici măcar pe propriul calculator
– pentru ca produsul să devină înregistrat (gratuit), trebuie să fiţi conectat la internet şi să lansaţi fişierul Activate.exe din arhiva descărcată
– gratuitatea se aplică doar pentru utilizări personale
– staţi cu ochii pe CNet.ro pentru a afla despre alte programe utile şi jocuri oferite gratuit – dacă nu ne citiţi la timp, cine ştie ce scăpaţi
– de regulă programele oferite gratuit sunt mici, utilitare, jocuri, screensavere (în nici un caz Photoshop sau Dreamweaver sau MS Office)


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (1 evaluări, media: 4,00 din 5)
Se încarcă...

0 comentarii


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *