Propria Dvs firmă de construcţii


Vă gândiţi cumva să vă deschideţi o firmă de construcţii? Aţi putea "testa" cu jocul Build-a-lot cum este să fii şef de şantier, să coordonezi o echipă de muncitori distribuindu-i cât mai eficient la construcţia de clădiri, la repararea lor, la îmbunătăţirea unei locuinţe pentru a creşte chiria pe care o încasaţi. De asemenea, tot în responsabilitatea Dvs intră proiectarea planurilor de construcţie pentru noi locuinţe sau clădiri de instituţii publice, achiziţionarea sau vinderea de terenuri şi locuinţe, achiziţionarea de materiale de construcţii, plata taxelor pentru casele pe care le deţineţi, şi chiar şi pregătirea profesională a unor noi muncitori pentru echipă.

img92

Puteţi să vă dezvoltaţi treptat afacerea, în modul Play Career, sau puteţi alege la întâmplare, dintre opt variante, câte o localitate în care să "mergeţi" cu echipa, în modul Play Casual. Primarii din aceste localităţi vă prezintă la începutul nivelului obiectivele pe care le aşteaptă să fie îndeplinite de echipa Dvs, într-un termen limită. Aceste obiective pot include construirea unui anumit număr de case de un anume tip, eventual toate de trei stele; o anumită sumă a chiriilor sau o sumă totală de adunat în bancă; construirea unui atelier sau a unei biblioteci; să nu existe nici un teren fără construcţie pe el. Atenţie la obiectivele care mai apar pe parcurs: primarii vă pot contacta pentru a adăuga noi cereri la cele iniţiale, ele fiind afişate cu roşu în dreptul imaginii cu primarul. În varianta Casual, singura cerinţă clară este suma de bani pe care trebuie să o adunaţi în bancă, în rest aveţi deplină libertate la ceea ce construiţi.

img93 img94

img95 img96

Dacă aţi reuşit să îndepliniţi obiectivele în timpul dat, sărbătoriţi cu muzică de fanfară şi confeti. Dacă nu, primarul e cam supărat, dar puteţi relua nivelul. Când aţi încheiat toate nivelele dintr-o anumită localitate – în varianta Career – primarul vă răsplăteşte dăruindu-vă un obiect ca amintire: cheia oraşului, o colecţie de timbre, o carte… După ce aţi jucat un anumit număr de nivele în modul Career, puteţi alege şi să reluaţi vreunul dintre nivelele deja terminate. Succes în noua Dvs carieră… virtuală! Şi atenţie: dacă vă va prinde jocul s-ar putea să uitaţi de ceas. Cel puţin aşa a fost în cazul meu.


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (1 evaluări, media: 5,00 din 5)
Se încarcă...

3 comentarii

  1. psykid spune:

    Hehe. L`am jucat si eu si plictisit ca trebuiaaaaaaa sa astept sa fac bani, dar un un memory debugger si-a facut treaba si *BANG* hacked 🙂 UNLIMITED MONEY! 😀 E mai usor asa. 😀 Oricum dispare farmecul dar la plictiseala ce nu face omu? 😀

  2. radu.capan spune:

    De s-ar putea face un truc din’asta si in viata reala… 😉 Unlimited money suna bine…

  3. 255 spune:

    Super tare jocul.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *