La CNet.ro acum un an: septembrie 2006


Lecţia de istorie! Ce se citea acum un an pe CNet.ro? Aveţi mai jos topul celor mai citite articole din septembrie 2006. Pe primul loc: Meebo. Dacă doriţi să mai reduceţi dintre clienţii de mesagerie instant (Yahoo, Microsoft, Google…) puteţi să apelaţi la o soluţie web-based. Este bine să reţineţi această soluţie – cei care nu o cunosc deja – şi pentru când sunteţi în deplasare şi ajungeţi la un calculator unde nu este instalat clientul dvs favorit de IM.

Pe locul doi articolul lui Dragoş despre instalarea PHP şi MySQL sub IIS. Mihai a prezentat după câteva luni instalarea MySQL sub Apache. Privitor la articolul de pe locul trei, cu topul antiviruşilor, ar fi de spus că Active Virus Shield oferit de AOL a devenit istorie. De la colaborarea cu Kaspersky (inteligentă alegere), AOL a trecut la McAfee, oferind McAfee VirusScan Plus. Acesta oferă triplă protecţie: antivirus, antispyware şi firewall. Sincer nu am auzit lucruri bune despre noua opţiune AOL, dar aceasta nu înseamnă că neapărat nu ar fi bună.

O surpriză neplăcută vine dinspre SongBird. Acum un an scriam despre versiunea "aproape 0.2", care a ajuns între timp la 2.5. Atunci stârnise atâtea reacţii favorabile şi se putea pune pariu că SongBird va însemna pentru piaţa player-elor audio (eventual şi video) ce înseamnă Firefox pentru piaţa navigatoarelor web. Pariu pierdut! Să ne amintim produsul (în prag de 0.3):

Şi acum topul septembrie 2006.

  1. Meebo – logat la YM, dar fără YM (5780)
  2. Instalarea PHP şi MySql sub IIS (2525)
  3. Topul antiviruşilor după Virus.gr (1714)
  4. Ascultând radio (românesc) pe net (1179)
  5. Firefox: Conversation Preview Bubbles (1133)
  6. SongBird… şi toată lumea cântă (916)
  7. Maya Paint Effects (908)
  8. Defragmentare automată (883)
  9. Cu GTalk poate vorbi toată lumea! (864)
  10. Ce îmi încetineşte sistemul? (805)

Dacă vreţi să vedeţi lista tuturor articolelor din luna septembrie 2006 daţi click aici.

PS: În ultima zi a fiecărei luni vom include un top al celor mai citite articole de acum un an, o ocazie de a vă aminti articole mai vechi care au strâns un număr mare de lecturi.


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (Neevaluat încă)
Se încarcă...

0 comentarii


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *