Banane, ananas şi ouă de pelican


Jocul Darwin the monkey este o simpatică provocare care ca grafică şi idee este poate mai potrivită pentru cei mai mici – dar necesită ceva perseverenţă. Darwin este o maimuţică ce călătoreşte cu balonul prin junglă, şi are diferite misiuni: să încarce banane în balon, să salveze ouă sau pui de pelican abia ieşiţi din ou, să adune fructe de ananas, şi alte misiuni descrise la începutul fiecărui nivel. Duşmanii lui sunt nişte broaşte pe care le poate doar ameţi pentru câteva secunde, dacă le sare în cap.

img112

Deplasarea lui Darwin se face cu săgeţile şi cu tasta Space pentru salturi, sau cu mişcările mouse-ului şi cu click stânga. Poate să sară pe cutiile cu banane pentru a scoate bananele din ele, mai apoi trebuind să le împingă pentru a le rostogoli până la balon. Poate să urce pe liane. Poate să zboare – dacă se urcă pe spatele pelicanului, care îi e prieten, uneori acesta fiind singurul mod de a ajunge într-un anumit loc. Poate să convingă puii de pelican să meargă după el, dar atenţie ca aceştia să nu cadă de prea de sus. Nivelele în care trebuie să culeagă fructe de ananas sunt contra cronometru. Dacă reuşeşte să adune literele care formează numele lui, se pare că primeşte o tură de bonus, în care poate culege monede.

img113 img114

img115 img116

Atenţie mare la broaşte! Unele au suliţe în mână – labă, de fapt – altele trag cu săgeţi sau cu bombe chiar, şi orice întâlnire cu ele sau cu armele lor este fatală. Dacă Darwin dă peste ele, chiar şi dacă pare că doar le-a atins puţin, fără să le fi sărit înainte în cap, pierde o viaţă – şi are doar trei. Poţi să pierzi destul de repede cele trei vieţi; în acest trebuie să reiei jocul de la început, sau de la ultima figură de maimuţică de pe hartă. Dacă, după cum spuneam, copiii sunt perseverenţi, şi după ceva experienţă reuşesc să îşi facă o strategie pentru a trece de broaşte, aventura cu Darwin îi poate prinde.


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (Neevaluat încă)
Se încarcă...

2 comentarii

  1. monica spune:

    Este misto jocul.

  2. crystyna spune:

    Cum se joaca?


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *