Secretul zeului Neptun


Neptune’s Secret – iată un alt joc de tipul "caută şi găseşte", dar care are marele avantaj că nu trebuie să staţi tot timpul lângă copii – chiar dacă nu ştiu limba engleză – să le explicaţi ce au de făcut, să le traduceţi ce obiecte trebuie să caute. Pentru că acum nu au o listă cu denumiri de obiecte, ci umbrele lor, şi trebuie să găsească obiectele care se potrivesc cu ele. Sau trebuie să găsească într-o imagine 10 obiecte de acelaşi fel. Sau trebuie să găsească bucăţile care alcătuiesc anumite obiecte, pentru a le putea folosi mai apoi pe acestea ca să treacă dintr-un loc în altul, spre a-şi continua căutarea.

img313

Acestea sunt cele trei feluri de joc combinate în "Neptune’s Secret", aventura unei tinere şi foarte bune arheologe, pe nume Hannah, care porneşte în căutarea Atlantidei. Ea începe prin a-şi aduna cele necesare expediţiei, inclusiv o hartă, după care îşi începe aventura acvatică. Are o amuletă cu cinci nestemate – atunci când se blochează, poate folosi câte o nestemată pentru indicaţii ajutătoare. Şi îşi poate completa apoi amuleta cu nestematele care se găsesc ascunse la fiecare nivel. Unele obiecte sau bucăţi de obiecte sunt bine ascunse în "bazarul" din fiecare scenă. Dar cu ajutorul amuletei nu ar trebui să fie prea greu să treceţi de fiecare nivel.

img314 img315

img316 img317

Atenţie să nu daţi prea multe click-uri greşite repede unul după altul, căci altfel îi scade rezerva de oxigen. Mai multe despre jocul propriu-zis nu cred că ar mai fi esenţial de spus, cred că îi va prinde pe copii şi îi va pasiona. Pentru un cadru mai larg al aventurii, poate veţi dori să le traduceţi şi povestea de început, care lasă să se întrevadă că Hannah nu este doar o simplă arheologă, şi poate trezi şi interesul de a afla care este de fapt secretul lui Neptun.


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (Neevaluat încă)
Se încarcă...

0 comentarii


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *