Spb Time: ceas, calendar, alarme…


Spb Time este o avansată aplicaţie legată de timp, cu skin-uri, pentru PocketPC. Modurile analog şi digital ale ceasului, ceasul lumii, cronometru sunt combinate în o singură aplicaţie. Spb Time poate lucra ca un screensaver când pocketul este conectat la o sursă de curent externă. Poţi foarte confortabil folosi Spb Time ca un ceas pentru desktop când pocketul este într-un suport de maşină.

img331

Plugin-ul Spb Time permite monitorizarea orelor din oraşele tale favorite. Poţi de asemenea adăuga un ceas applet la orice tab al Spb Pocket Plus. Ca facilităţi aplicaţia conţine modalitate de alarmă, plugin pentru today (opţiune a fiecărui pocketpc), slideshow în screensaver, skin-uri, ceas analog, ceas digital cu calendar, ceasul lumii cu zoom, cronometru, vizualizare a ceasului fullscreen, etc.

img332 img333

Costul aplicaţiei: aproape 15usd. Ultima versiune, adică 2.2.0, a apărut chiar ieri, pe 2 noiembrie. Cei interesaţi găsesc o recenzie mai detaliată şi cu mai multe capturi pe PocketNow.com (puţin cam veche, fiind din 2004).


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (3 evaluări, media: 4,67 din 5)
Se încarcă...

0 comentarii


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *