webmeUp: despre web la MTV


webmeUp este o emisiune difuzată "luni, miercuri şi vineri de la 19:25 pe MTV România şi în reluare marţi, joi şi sâmbătă de la 09:30 dimineaţa, plus o ediţie plină de bunătăţi în fiecare duminică seara de la 21:00". Săpând pe net am aflat de aici că e vorba de un proiect "ce a luat formă în vara anului 2007". Aşa că dacă arhivele sitului webmeUp.ro sunt din septembrie presupun că aproximativ de atunci a început şi existenţa emisiunii la MTV.

img334

De fapt este un proiect prezent la tv (MTV), pe internet (webmeUp.ro) şi în presa scrisă (în publicaţia gratuită "Şapte seri"). Am nimerit din întâmplare pe sit şi, deşi ştiu că pe MTV trec mai mult din întâmplare, mă mir totuşi că până acum nu am dat de ea. Noroc însă cu internetul. Situl webmeUp.ro reuneşte ediţiile de la MTV aşa că oricine le poate viziona, la orice oră ar dori. Vizionând câteva emisiuni mi-am amintit de CommandN.tv, o producţie americană pe care chiar de mult nu am urmărit-o dar le doresc românilor de la webmeUp să îi calce pe urme (nu ştiu câţi urmăresc CommandN.tv pentru Amber, dar ar putea găsi şi webmeUp un – o – echivalent 😉 ).

Dar să nu schimb subiectul. Subiectul e webmeUp: aruncaţi o privire pe sit! Veţi găsi ultimele episoade (sau probabil toate de când există emisiunea), iar dacă vă place ce vedeţi nu uitaţi că pe televizor veţi vedea totul la o dimensiune mai mare 🙂 . Iată demonstrativ ultimul episod (fiecare are 5 minute, deci nu vă va răpi prea mult timp).

Realizatorii cer celor care ştiu situri interesante să le recomande emisiunii. Să vedem dacă cineva va recomanda CNet.ro… poate ne vedem la/pe MTV.


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (2 evaluări, media: 5,00 din 5)
Se încarcă...

0 comentarii


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *