ViewAt: din nou imagini panoramice


Acum două luni făceam cunoştinţă cu Panorama.dk. Astăzi vă propun ViewAt.org, un sit cu o idee similară dar ceva mai social şi fructificând în mod inspirat serviciul de hărţi de la Google. Încă de pe prima pagină ne aşteaptă o hartă a lumii pe care sunt marcate imaginile panoramice. Din România găsim doar o imagine de la Salonul Internaţional Auto Bucureşti 2007. Avem desigur lucruri mai frumoase, mai spectaculoase, ce ar merita să fie prezente pe acest sit… rămâne să se găsească conaţionalii dispuşi să facă efortul fotografierii.

img338

Franţa, Spania şi Marea Britanie par a avea cele mai multe obiective pe ViewAt. După ce aţi ales o imagine ea se va încărca şi apoi veţi vedea în colţul dreapta-jos un buton semitransparent pentru a trece imaginea în full-screen. Trageţi cu mouse-ul pentru a vă deplasa stânga-dreapta, uneori şi sus-jos. Cu Escape reveniţi din modul full-screen. Dacă aveţi aparatura necesară puteţi publica propriile imagini panoramice, trebuind însă – evident – să vă deschideţi un cont.

img335 img337

E duminică şi vreme urâtă. O plimbare afară poate fi exclusă, dar nimic nu vă împiedică să vă deplasaţi virtual în zone minunate de pe glob folosindu-vă de ViewAt.org. Călătorie plăcută!


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (Neevaluat încă)
Se încarcă...

3 comentarii

  1. jürgen.toth spune:

    Imagini panormaice de mare rezolutie sunt oferite si la urmatoarea adresa: http://www.gigapan.org/

  2. Mihai spune:

    Puteti gasi o varietate mare de imagini panoramice, si solutii fotografice faine pe siteul http://www.panorken.ro

  3. jürgen.toth spune:

    Imagini panoramice din marile orase ale lumii (chiar si din Bucuresti 😀 ) gasiti la pagina web: http://www.360cities.net/


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *