Adisasta Winmobile Download Accelerator


WinMobile Download Accelerator are ca cerinţe wm2003, wm2003SE, wm5, wm6. Este unealta care face ca fiecare parte a tehnologiei să se potrivească împreună în timp ce downloadezi "experienţă" pe device-ul tău cu uşurinţă. Controlează, manageriază şi măreşte viteza downloading-ului tău împărţind fişierele în segmente şi descărcându-le simultan.

wmDAAni

Acest proces măreşte viteza de descărcare. Este capabil de a descărca simultan până la 10 fişiere. Puterea procesorului Pocket-ului tău defineşte de asemenea cât de multe descărcări simultane se pot implementa. Vei alege să descarci un fişier, odată pornit, fiecare fişier care a fost adăugat în managerul de transfer pentru descărcare va fi setat la lista de Descărcări. Când prima descărcare va fi efectuată, descărcarea fişierului următor de pe listă va porni automat, şi aşa mai departe. WinMobile Download Accelerator oferă funcţia de a lansa Pocket Internet Explorer. Poate obţine nume ale site-urilor pe care Pocket Internet Explorer nu reuşeşte.

img350

Costul aplicaţiei: 20 usd. Ultima versiune 1.8.3.0. Cei interesaţi găsesc o recenzie mai detaliată pe http://adisasta.com/wmDA.html.


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (1 evaluări, media: 4,00 din 5)
Se încarcă...

0 comentarii


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *