Şi vedetele au bloguri


Evident. Şi vedetele au bloguri şi nu mă refer la vedete româneşti ci la vedete internaţionale. Un articol de pe net ne descoperă 66 de bloguri ale unor vedete. Dacă pe unde au fost sau ce mai gândesc Ionel, Aura sau BiGi23 nu prea interesează pe mulţi, cred că blogurile unora precum Anna Kournikova sau Alyssa Milano exercită o atracţie magnetică 😉 . E contactul cu tradiţionala latură… comună a vedetelor ("a, nu, nu m-am schimbat, sunt aceeaşi persoană, normală, ca voi!"), ce ne oferă informaţii despre ultimele evenimente din vieţile lor – desigur, acele evenimente despre care vor ele să scrie.

img351

Ca o paranteză, a fost recent o campanie cu nişte vedete româneşti şi cu blogurile lor. Nu aş vrea să fiu răutăcios dar aş putea paria pe ceva valoros că respectivele vedete nu au "consumat" – ce produs! – vreodată bloguri şi că tot ce scria acolo era material produs de o echipă (de publicitate). Încheind paranteza, blogurile enumerate de articolul amintit sunt…. care cum. Se găsesc şi unele bloguri mai mult de imagine. Unele pur şi simplu nu sunt bloguri. Dar sunt şi unele naturale.Kournikova de exemplu povesteşte la ce concert a participat, cum se simte după nu ştiu ce turneu, cum şi-a petrecut ziua de naştere, iar la un moment dat ne recomandă să luăm ultimul album al lui Enrique Iglesias (sunt în urmă cu veştile mondene: mai sunt împreună?). Alec Baldwin nu se foloseşte de blog pentru a ne spune despre ce face, ci despre cum gândeşte. Jamie Lee Curtis a scris ceva peste vară dar apoi se pare că s-a decis că blogurile nu sunt pentru ea. Formaţia No Doubt postează cam o dată pe an. Un blog cu o postare chiar de astăzi am găsit la Kevin Smith.

img352 img353

Printre bloggerii cei mai activi pare a se număra MC Hammer. Am săpat puţin pe net să mă conving că e chiar blogul lui şi aşa am dat de un blog românesc care merită menţiona:t Biografii Cantareti, unde cei care nu au auzit niciodată de MC Hammer pot afla câteva cuvinte, nu puţine. MC Hammer publică pe Blogger.com din februarie 2006 şi destul de des. Despre ce scrie? Vedeţi singuri dacă vă interesează. Sau mai bine căutaţi între cele 66 de vedete dacă este vreuna ce se numără printre cele ce vă plac. Eu închei cu o recomandare a lui MC Hammer, un film care – spune Cinemagia – la noi va rula în ianuarie 2008. Să vedem trailer-ul.


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (1 evaluări, media: 5,00 din 5)
Se încarcă...

1 comentariu

  1. saig86 spune:

    Marfa articolul.
    Cu prima ocazie cand o sa am timp liber o sa iau la „puricat” cateva vedete internationale sa vad cu ce „se lauda”…


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *