Nerăbdători cu valul 2 al Windows Live?


Eu unul am de gând să mă culc 🙂 . Nu voi mai sta încă două ore să aflu ce ne pregăteşte Microsoft cu valul al doilea al pachetului Windows Live. De azi-dimineaţă mă uit la CountDownToBetter.com, dar mai e o oră şi multe minute. Nu mai stau. Şi de ce să stau când deja tot netul vuieşte de soluţii pentru nerăbdători?

img365

De multe ore pe Mess.be oricine găseşte linkurile cică ascunse de Microsoft. Windows Live Installer în limba română îl găsiţi la… să bată tobele… aici:

http://g.live.com/1rewlive/ro/WLInstaller.exe

Ce e nou? Diverse… Programele au scăpat de eticheta "beta". Merg şi pe platformele Windows cu 64 de biţi, nu doar pe cele cu 32 de biţi. Actualizarea lor se va face prin Windows Updates, deci o bătaie de cap mai puţin (dacă nu aţi dezactivat această facilitate). În rest ca funcţionalităţi nimeni nu raportează nimic dramatic. Aceleaşi aplicaţii, probabil mici bug-uri rezolvate, dar acum prezentate de Microsoft ca produse finale. Nu sunt de lepădat, aşa că sincere felicitări Microsoft! Pachetul Windows Live este frumos şi pentru fanii Windows reprezintă o opţiune ce merită luată în considerare. Am spus "fanii Windows" pentru că nu oricine foloseşte Windows este neapărat fan Windows 😆 .

img366

Dacă va fi ceva (altceva) important de spus despre valul 2… revin mâine.

Revenire: Nişte teste pe care le-am făcut îmi dau de înţeles că Windows Live Writer se descurcă mai bine cu diacriticele dar nu perfect. În corpul articolelor ele arată acum bine (fără caractere speciale cu &), dar î şi â în titluri rămân cu probleme (nu de afişare!). În plus WordPerfect 2.3.1 suportă acum tagurile definite cu WLW.


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (Neevaluat încă)
Se încarcă...

0 comentarii


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *