SmartMovie: player pentru PocketPc şi SmartPhone


SmartMovie de la Lonely Cat Games este un player pentru PocketPc şi SmartPhone care permite vizualizarea videoclipurilor, filmelor, cu tot cu subtitrare pe device-ul fiecăruia. El îţi permite astfel să rulezi filmele pe telefonul tău, oriunde, oricând. Este însă nevoie de câţiva paşi: conversia fiecărui fişier video de pe PC pe telefon; copierea fişierului video pe memoria telefonului sau pe card; rularea fişierului video în playerul SmartMovie instalat pe device-ul tău. Producătorii anunţă lansarea versiunii 3.41 prin care s-a "reparat" compatiblitatea cu Nokia N95.

img361

Caracteristici:

 • Format AVI standard, permite să vizualizezi fişierele convertite pe PC.
 • Player-ul foloseşte display-ul telefonului ca portret sau peisaj, utilizând varianta full screen a telefonului.
 • Converterul PC permite să desparţi fişierul video în mai multe segmente, potrivindu-se astfel pe cardul de memorie, dacă nu întreg, atunci tăiat pe mai multe părţi – te poţi uita la fişierul tău video preferat pe episoade, e.g. în timp ce mergi la şcoală/serviciu.
 • Suportul de subtitrări – permite să poţi vizualiza filme în limbi diferite.
 • Un converter PC prietenos – previzualizarea fişierelor video pe PC, selectarea părţilor care vrei să le converteşti, dupa calitate.
 • Suportă codecuri DirectShow, şi astfel poţi folosi codecuri video ce se pot descărca de pe internet.
 • Conversii foarte rapide; pe PC standard conversia este de 5x mai rapidă decât timpul de playback al unui videoclip. Vei converti întreg filmul în câteva minute.
 • Calitatea reglabilă a parametrilor pentru video şi audio streams, permiţând "tunarea" fişierului video după dorinţa fiecăruia.
 • Playerul Video customizabil (luminozitate, limbă, volum, si multe altele).

img362

Varianta demo poate fi descărcată de aici. Programul este disponibil în mai multe limbi, dar în română încă nu. Costul aplicaţiei este aproximativ 20 euro.


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (4 evaluări, media: 3,00 din 5)
Se încarcă...

3 comentarii

 1. Marcus Andrei spune:

  Buna ziua. As dorii sa va intreb cum trebuie sa pun subtitrarea la film ca sa o pot vedea cu smartmovie. Ce format trebuie sa fie sau ce trebuie sa fac mai exact. Multumesc.

 2. Ady spune:

  Pai sunt 2 variante:
  1. nu o recomand, insa daca nu ai alta solutie, adopt-o: copiezi subtitrarea pe telefon si selectezi din player (smartmovie) pe PPC; de ce nu recomand? pentru ca, filmul se face cu un anumit tip de conversie, care nu permite mereu adaugarea unei subtitrari noi, adiacente (asta daca ai convertit filmul, ca daca are 700 mb, asa trebuie facut).
  2. cea mai simpla varianta este asa: filmul si subtitrarea sa aiba aceeasi denumire (cu , si . si spatii identice) si pe PC sa faci cu smartmovie conversia filmului si el automat va lua subtitrarea in el, si cu orice player vei deschide filmul pe PPC, va aparea si subtitrarea caci va fi integrata.
  Succes!

 3. dan spune:

  De ce imi apare filmul rasturnat (cu jos-ul in sus)?


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *