De relaxare: Daţi cu racheta… cu capul…


Pentru cei amatori de jocuri din taste, iată două simpatice şi incitante: Tennis Game şi Head Defence. Primul este, după cum sugerează şi titlul, un joc de tenis de câmp. Jucătorul se deplasează cu ajutorul săgeţilor stânga-dreapta şi sus-jos – acestea din urmă pentru a vă apropia şi îndepărta de fileu. Cu tasta Spaţiu loviţi mingea – la servire trebuie să apăsaţi tasta de două ori.

image

Puteţi juca – contra computerului – de antrenament, în modul Exhibition, în care puteţi regla pentru ambii jucători forţa loviturii şi a jocului de picioare. Dacă preferaţi Tournament, vă puteţi alege cine să fiţi – se pare că sunt numai nume de jucătoare, şi începe campionatul. Dacă aveţi dexteritate la apăsarea tastelor, poate şi ajungeţi să îl câştigaţi. Să ne scrieţi dacă aţi reuşit!

image  image

În cel de-al doilea joculeţ, trebuie să fiţi „tari de cap”! Doi omuleţi – dumneavoastră şi calculatorul – se întrec în a da cu capul în bombele care cad de sus, făcându-le să ricoşeze în castelul celuilalt, pentru a-l distruge. Diferitele bombe distrug mai mult sau mai puţin castelul. Trebuie iarăşi să aveţi dexteritate la taste – săgeată stânga şi dreapta pentru deplasare, şi sus pentru a sări. Puteţi juca pe nivelele Easy, Normal şi Hard, şi puteţi alege înfăţişarea celor doi jucători. Succes!


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (Neevaluat încă)
Se încarcă...

0 comentarii


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *