Mai mult decât Mahjong


Venice Mystery este un joc complex, având la bază ideea de la Mahjong, dar modificată, şi combinată cu alte "probe", să le spunem, pe care trebuie să le treceţi pentru a dezlega misterul Veneţiei. În cadrul jocului de bază, piesele sunt dispuse diferit la fiecare nivel, şi scopul este acela de a lua piesele de pe tablă pentru a descoperi un anumit număr de chei – atunci se termină nivelul. Piesele de pe tabla de joc nu trebuie însă luate două câte două, de acelaşi fel, ci trebuie să se potrivească cu cele dintr-un set de piese pe care le aveţi în partea de jos a ecranului. Şi pentru ca să le puteţi lua, nu trebuie decât să nu fie alte piese peste ele, şi nu să fie libere şi în lateral.

img123

Dacă sunteţi suficient de rapizi, puteţi da click pe mai multe piese de acelaşi fel, şi sunt îndepărtate toate de pe tablă! În funcţie de numărul de piese pe care le luaţi într-o tură primiţi mai multe sau mai puţine monede, şi dacă reuşiţi să luaţi suficient de multe, primiţi un premiu special. Aceste premii speciale le puteţi găsi şi pe tabla de joc, şi le colectaţi dând click pe ele – la fel ca în cazul cheilor. Ele vă permit să faceţi shuffle, să "bombardaţi" anumite piesele, să îndepărtaţi toate piesele de un anume fel… Ca să înţelegeţi mai bine ce face fiecare premiu special, vă recomand să citiţi la instrucţiuni. Fiecare nivel se joacă contra-cronometru; dacă depăşiţi timpul pierdeţi o viaţă din trei. Nu ştiu ce se întâmplă dacă pierdeţi toate vieţile, dar puteţi, dacă simţiţi că se apropie pericolul, să reluaţi nivelul de la început – pierdeţi progresul de la acel nivel, dar cel puţin nu pierdeţi o viaţă.

img124 img125

img126 img127

Celelalte probe constau în a găsi locul unor fragmente într-un tablou mai mare, ceea ce vă permite descoperirea câte unui sul cu scheme ale unor maşinării. Mergeţi apoi în turnul cu ceas şi introduceţi – în ordine crescătoare, nu cred că merge şi aleator -, pe un fel de ceas, numerele scrise cu cifre romane pe sulul găsit. Dacă o faceţi corect, găsiţi o mică hartă ce vă arată un pasaj secret – un alt nivel de fapt. La sfârşitul acestui nivel primiţi o piesă. Complicată puţin acţiunea, nu? Dar e incitantă!


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (Neevaluat încă)
Se încarcă...

0 comentarii


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *