Ploaia de bombe


Missile Storm este un joc pe care vă recomand să îl descărcaţi de pe Caiman.us, acolo fiind disponibil ca arhivă, fără nevoie de instalare, doar despachetare (cu instalare găsiţi aici). Micul joc, de vreo 4MB, vă pune în poziţia de apărător al unui oraş care se confruntă cu bormbardamente. Dvs aveţi la dispoziţie un lansator de (anti) rachete/bombe… mai e nevoie doar de un spirit a la Bruce Willis pentru a salva situaţia! 😉

img385

Manevrarea în acest joc se face exclusiv cu mouse-ul. Mişcând mouse-ul deplasaţi ţinta. Cu click trageţi. Atât. Foarte simplu… În realitate însă să ştiţi că e nevoie de ceva matematică şi fizică, totul mental, fără hârtie şi creion. Practic trebuie să estimaţi viteza bombelor (da, nu toate vin cu aceeaşi viteză) şi să calculaţi unde ar fi punctul de întâlnire între bomba duşmană şi bomba Dvs. Atenţie: bombele Dvs de asemenea afectează oraşul (evitaţi deci să trageţi prea pe orizontală). Din fericire citadela duce multe bombe, aşa că jocul nu se va termina după primele 2-3 minute. În funcţie de pricepere aţi putea rezista poate chiar zeci de minute! Între timp… timpul trece: după cum vedeţi din capturile de mai jos se lasă noaptea şi vine apoi iarăşi ziua, şi tot aşa.

img386 img387

img388 img412

Îmi amintesc de o implementare sub DOS a acestui joc, cu trei tunuri, parcă… îmi scapă numele lui dar, deşi grafica era evident conform timpurilor, mă ţinea la calculator ore în şir.


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (Neevaluat încă)
Se încarcă...

0 comentarii


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *