Groovle.com: Imagine de start


Pagina de start a utilizatorilor navigatorului Mozilla Firefox este de regulă pagina motorului de căutare Google, aceasta fiind preinstalată şi o importantă sursă de venit pentru fundaţia Mozilla (gratuitate asigurată 🙂 ). Pentru cei care găsesc albul Google plictisitor, însă nu doresc să renunţe la utilitatea şi rapiditatea căutării, recomand o aplicaţie care schimbă cadrul cunoscut.

image

Groovle.com permite alegerea unei imagini de start, ca fundal mai atrăgător al chenarului de căutare Google. Puteţi opta între oferta de imagini a site-ului (diferite categorii: natură, animale, sport, atleţi, celebrităţi, univers) şi posibilitatea încărcării imaginii dvs. preferate.

După cum puteţi urmări din captura de mai jos, la încărcarea unei imagini de pe calculatorul personal, aveţi la dispoziţie mai multe opţiuni: imaginea poate fi afişată fullscreeen (dacă rezoluţia permite), tiled (de ex. dacă aveţi un logo preferat) sau framed (imaginea primeşte o ramă, ceea ce poate da o notă mai plăcută vizual). Apoi mai este cerută confirmarea că aveţi drepturile de autor asupra imaginii şi mai este dată posibilitatea ca url-ul imaginii dvs. de start (= link-ul spre creaţia dvs.) să vă fie trimis prin email. După confirmarea acestor date cu un cod de securitate, creaţi pagina dvs..

image

Pentru a stabili acum pagina dvs. de start în navigatorul Mozilla Firefox vă sunt recomandate două căi. Prima, foarte simplă, implică mutarea iconiţei cu casa din dreapta bării de instrumente aflată deasupra imaginii în bara de instrumente din navigatorul dvs. (mutaţi peste iconiţa cu casa aflată deja aici). Varianta a doua implică mai mulţi paşi: Mergeţi în meniul Firefox la Tools, apoi la Options, introduceţi adresa url a paginii dvs. de start realizată cu Groovle şi daţi click pe butonul OK.

clip_image006

Dat fiind faptul că folosesc Mozilla Firefox nu am întâmpinat nici un fel de probleme cu aplicaţia Groovle. Nu mă pot pronunţa cum funcţionează în Internet Explorer sau alte navigatoare (pe site-ul Groovle nu am găsit alte detalii).


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (1 evaluări, media: 5,00 din 5)
Se încarcă...

0 comentarii


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *