Karaoke Anything! pentru calculator


Cu siguranţă mulţi dintre noi au simţit nevoia de a cânta. Unii cu talent, alţii fără, au încercat să imite anumiţi artişti însă nu toţi cu acelaşi talent. Problema care a apărut la majoritatea dintre aceşti „viitori artişti” dornici de a cânta a fost „de unde pot găsi negativul pentru melodia …”. Karaoke Anything! este un program freeware care te ajută să îţi transformi PC-ul într-un adevărat karaoke.

image

Procesarea fişierelor audio în timp real permite să reduci partea vocală din aproape orice melodie adaptându-l foarte bine pentru karaoke. Karaoke Anything! suportă fişiere mp3 si track-uri (Audio CD). Poţi ori să deschizi un fşier mp3 sau un CD Audio şi eşti gata de treabă. Karaoke Anything! foloseşte o tehnică de „tăiere” a părţii vocale care îmbină canalul stâng cu inversarea celui drept. Apoi plasează rezultatele în ambele canale. Îl numim efectul karaoke. Multe melodii sunt mixate cu partea vocală fiind aproape egale in canalul stâng şi în cel drept. Când efectul karaoke este aplicat acestui tip de înregistrare, vocile vor dispărea sau vor fi aproape dispărute. Efectul karaoke nu funcţionează şi în cazul înregistrărilor mono.

image

Într-un material din luna septembrie de pe CNet.ro era prezentată (aproximativ) metoda descrisă mai sus, folosind Audacity. Puteţi revedea acel articol.


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (6 evaluări, media: 4,33 din 5)
Se încarcă...

1 comentariu

  1. jürgen.toth spune:

    O comunitate karaoke online (necesita inregistrate) este accesibila la TheKaraokeChannelOnline.com.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *