Bluemusic şi Bluetooth Tools pentru PPC


Folosind Bluemusic, poţi conecta căştile bluetooth şi să te relaxezi şi să asculţi mp3-urile favorite sau cărţi audio direct din PPC-ul tău fără să foloseşti alte cabluri! Sau poţi folosi Skype pentru PPC cu căştile bluetooth. Bluemusic face totul convenabil ţie! Este singura aplicaţie care oferă Voice-over-Bluetooth combinată cu suportul telefonului 100%. Oamenii din toata lumea sunt familiarizaţi cu expresia „Muzica este wireless!” Începând cu versiunea 2.0, nu numai muzica, dar orice ţine de AUDIO este WIRELESS cu Bluemusic! Are până şi suport software GPS!

image

De asemenea este compatibil cu aplicaţii VoIP: foloseşte Bluemusic cu Skype sau alte aplicaţii telephony-over-internet. Dezactivează tonurile de apel în timp ce Bluemusic este activ: uită de tonurile de apel deranjante în căşti! Reîncepe rapid play-ul melodiei respective după un apel telefonic. Doar aplicaţiile pentru PPC/Smartphone pot face acest lucru!
Defineşte tasta din dreapta spre Bluemusic, pentru a avea acces rapid la aplicaţie de oriunde, uşor! Doar conectează căştile şi ascultă muzica favorită. Fără fir. Costul aplicaţiei este de 9.95 EUR iar mai multe informaţii găsiţi aici.

image  

O aplicaţie freeware utilă celor cu PocketPc-uri este Pocket Bluetooth Tools v1.1.0. Această aplicaţie vine cu anumite unelte ajutătoare care nu sunt incluse in ROM-ul (windows) device-ului nostru. Ca cerinţe de sistem: funcţionează pe device-urile care folosesc Microsoft Bluetooth Stack. Versiunea actuală include suportul pentru căşti bluetooth şi „car kit” (căşti şi profil handsfree). Poţi folosi până la 9 PPC-uri simultan. Suportă profile pe porturi serial (ex. pentru receiver GPS sau modemuri). Suportă sincronizarea cu Outlook şi conexiune internet cu activesync. Schimbă bluetooth on şi off automat. Pentru mai multe detalii şi pentru descărcarea aplicaţiei vizitaţi acest sit.

image  image


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (2 evaluări, media: 3,50 din 5)
Se încarcă...

0 comentarii


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *