Screensavere cu ceas şi lego


9301.com este un sit mai ciudat ca design şi nu aş fi ajuns pe el dacă Smashing Magazine nu ar fi semnalat două screensavere, pentru Windows şi Mac deopotrivă, oferite gratuit. Dacă mergeţi aici veţi găsi de fapt trei screensavere, eu însă le-am verificat doar pe primele două. Primul, Fliqlo, afişează un ceas după cum vedeţi mai jos. Foarte simplist, dar uneori de aşa ceva ai nevoie. Din săgeţi se poate micşora/mări ceasul, respectiv schimba sistemul de afişaj pe 12 ore sau 24 de ore. În colţul dreapta-jos al capturii am pus modul de descărcare al screensaverelor pentru cei care eventual ar putea avea probleme.

img455

Al doilea screensaver, Briblo, lasă să cadă pe ecran piese lego ce construiesc diverse forme haotice. Dacă doriţi să introduceţi puţină ordine în sistem, folosiţi-vă de săgeţi şi de spaţiu pentru a poziţiona piesele. Şi uite aşa screensaver-ul este şi joc 😉 . Nimic de configurat la ambele screensavere, doar o minimă interacţiune din săgeţi.

img452 img453


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (4 evaluări, media: 4,50 din 5)
Se încarcă...

1 comentariu

  1. alinclamba spune:

    Foarte fain screen saveru asta. Eu l-am vazut intamplator intr-o revista de mobila, era un laptop pe un birou si avea exact ceasul asta pe monitor. M-am pus pe net si am cautat pana am gasit asta si il folosesc tot timpul; imi place foarte mult.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *