Arthur şi jocurile de pe Tărâmul Dragonilor


Sir Arthur in the Dragon Land este o colecţie foarte variată de jocuri pentru copii. Acestea sunt împărţite în trei categorii: Action, Puzzle, Strategy. Secţiunea Action conţine de exemplu opt joculeţe… de acţiune, adică la care este nevoie de rapiditate în folosirea mouse-ului sau a tastelor: de dat click pe dragonii care zboară, sau pe dragonul care apare tot la o altă fereastră a castelului, sau de cules diferite comori cu ajutorul săgeţilor sus-jos stânga-dreapta.

img128

La secţiunea Puzzle găsiţi jocuri de atenţie: un joc cu labirinturi din care copiii trebuie să găsească ieşirea; unul gen memo; unul în care trebuie să găsească diferenţele dintre două imagini… Secţiunea Strategy reuneşte mai multe jocuri, bineînţeles de strategie. Găsiţi aici, între altele, varianta lui Sir Arthur pentru Mahjong – să iei piesele două câte două de pe tablă până la ultima; pentru Lines – să formezi linii sau diagonale de câte cinci bile, care atunci dispar de pe tablă; pentru Shokoban – să împingi lăzile dintr-un loc în altul fără să se blocheze; şi chiar şi pentru X-O!

img134 img135

img131 img136

Jocurile nu sunt foarte grele; unele au mai multe nivele, altele unul singur; în unele copiii joacă împotriva computerului, în altele contra-cronometru. La cele clasice, pe care poate le cunosc deja, nu vor avea nevoie să le explicaţi ce trebuie să facă, dar la acelea pe care nu le cunosc şi nici nu le intuiesc, dacă nu se descurcă bine la engleză, va trebui să îi ajutaţi – explicaţiile sunt în această limbă şi numai audio, nu apar şi în scris. Cu o astfel de colecţie de jocuri, cei mici vor fi captivaţi pentru ceva timp, pentru a le testa şi juca pe toate!


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (1 evaluări, media: 5,00 din 5)
Se încarcă...

0 comentarii


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *