Hyperigo: Siturile favorite la îndemână


Verificând dinspre ce situri ne mai vine trafic am dat de Hyperigo.com. Un anume navigator român de pe net are pus CNet.ro între siturile la îndemână prin acest sit, după cum vedeţi din captura de mai jos (mulţumim!). Aceeaşi captură ne dă de înţeles despre ce e vorba: o webaplicaţie ce se comportă ca Speed Dial din Opera.

img462

Pe scurt ideea este următoarea: vă deschideţi un cont, gratuit, în câteva secunde. Dacă la cont i-aţi spus cucubau, atuncila www.hyperigo.com/cucubau veţi avea accesibil online o pagină proprie în care puteţi să vă organizaţi siturile favorite. Da, este de fapt un sistem de bookmarking (semne de carte), doar că, asemenea facilităţii Speed Dial, siturile sunt prezentate cu o captură web, iar în plus Hyperigo permite să le organizaţi pe taburi.

De la deschiderea contului veţi avea deja o serie de taburi şi situri predefinite, dar nimeni nu vă opreşte să le ştergeţi, redenumiţi sau să vă creaţi altele. Puteţi să vă creaţi un tab cu situri cu jocuri; un tab cu situri de ştiri ş.a.m.d. După cum vedeţi mai jos există câteva teme care schimbă faţa sitului. Simplu de folosit dar mie mi s-a părut că se mişcă puţin cam lent. Un sit cu o astfel de intenţie ar trebui să se mişte foarte rapid, pentru că nu intri în el ca să stai… să se încarce… ci ca să regăseşti un sit favorit, să dai click pe el şi să ţi se încarce în navigator. Elegant, interesant, dar problema de viteză mă face să îl ocolesc pentru moment. Poate vor apare clone mai rapide. A! Dacă ţineţi la secretul siturilor definite, contul poate fi protejat.

img463


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (2 evaluări, media: 4,50 din 5)
Se încarcă...

0 comentarii


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *