(Început de) SocialWallpapering


SocWall.com (SocialWallpapering) este un proiect atât de tinerel încât pe mai multe pagini vom tot vedea textul "coming soon!" În plus baza de date de wallpapere nu este extraordinar de mare, aşa că m-am tot întrebat dacă să scriu despre el sau nu. În cele din urmă am decis să îl semnalez datorită unui fapt: rezoluţia minimă acceptată de acest depozit de wallpapere este 1280×720. Cei care au rezoluţii mari (cum am şi eu) ştiu cât de greu este să găseşti un wallpaper lat de 1400 pixeli de exemplu. Sau mai mare. Încă – vai, vai! – se mai găsesc situri de wallpapere cu imagini la doar 800×600. Uite că acum apar şi situri ce se profilează exclusiv pe rezoluţii mari.

img474

În plus situl se doreşte să fie de folos nu doar celor cu monitor standard ci şi celor cu monitor lat (widescreen) sau cu dual-monitor. Evident wallpaperele sunt împărţite pe categorii. Există şi patru torrente pentru cei care doresc să descarce zeci, sute de imagini dintr-un şut. Va urma un forum şi… desigur dimensiunea socială (conturi, comentarii…). Per ansamblu e un proiect frumuşel care merită să reuşească. Dacă v-aţi plictisit de actualul wallpaper daţi o vizită pe SocWall.com pentru ceva nou.

img475 img476


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (Neevaluat încă)
Se încarcă...

2 comentarii

  1. -Hawkeye- spune:

    O mica mare problema cu acest site ar fi totusi formatul .php pe care le au pozele descarcate, pe care nu prea stiu cu ce sa-l deschid…

  2. -Hawkeye- spune:

    Mda, pe Internet Explorer vad ca merge (mai putin numele, care trebuie scris manual). Dar cum eu foloses IE cam rar, tot frustrat raman :)) .


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *