Camtasia Studio gratuit! sau la jumătate de preţ?


Da, vorbim de celebrul produs Camtasia Studio de la Techsmith.com. Pentru cei care nu cunosc programul e vorba de o celebră aplicaţie pentru realizare de înregistrări de pe calculator (de exemplu pentru videotutoriale). Un program absolut extraordinar dar cu un preţ cam pipărat: 299usd! Dacă doriţi să îl aveţi există o portiţă şi care nu este de 24 de ore, ca la GiveAwayOfTheDay, deci poate (nu sigur, dar poate) fi valabilă oricând citiţi articolul. Şi e vorba de o cale legală!

img525

Probabil aţi ghicit deja: Techsmith oferă o versiune anterioară la formidabilul preţ de 0usd (vă amintiţi poate că DAZ pune la dispoziţie gratuit mereu versiunea anterioară de la Bryce). Trebuie să daţi ceva mai serios înapoi în timp: versiunea gratuită este Camtasia 3, când astăzi s-a ajuns la versiunea 5 (nu chiar astăzi, ci de vreo lună-două parcă). Dacă vă interesează puteţi descărca programul de aici, apoi de la această pagină puteţi să obţineţi gratuit cheia de înregistrare pentru versiunea 3.0.

Dezamăgiţi cumva? Desigur, versiunea 3 nu are toate facilităţile din versiunea 5. Dar este gratuită!!! Iar dacă vă place… mai vine o veste bună. Ca utilizatori ai versiunii 3 puteţi să cumpăraţi versiunea 5 la… jumătate din preţ. Cu alte cuvinte cam la 350RON (mai puţin probabil, nu am căutat cursul valutar). Cred că este o afacere foarte bună. Detalii în josul acestei pagini.

img526


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (3 evaluări, media: 4,67 din 5)
Se încarcă...

2 comentarii

  1. Madalin spune:

    Foarte interesant si bine documentat, dar „the people” de la Camtasia au fost vigilenti si au taiat accesul la inregistrarea legala. Pacat!
    Mai stiti alte surse? Resurse?

  2. Mihai spune:

    Nu gratuit, dar am gasit cu 10% discount. Pe cine intereseaza, incercati pe http://www.itmadesimple.ro


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *