Ourbania.com: Arhitectură urbană


Ourbania.com doreşte să reunească amatorii (şi profesionştii) de arhitectură urbană modernă. Chiar dacă intenţia site-ului este acapararea interesului arhitecţilor, designerilor, experţilor în construcţii şi finanţatorilor în domeniul imobiliar, cred că toţi putem profita de acest sit. De ce? Primul argument ar fi faptul că ne sunt prezentate imobile cunoscute din marile oraşe ale lumii (cu scurte aprecieri, cu imagini de pe Flickr, cu indicarea locaţiei pe Google Map şi cu link-uri spre Wikipedia). Al doilea punct îl constituie urmărirea îndeaproape a evoluţiei lumii moderne, proiectele urbane care se vor realiza în viitorul apropiat. Site-ul este foarte uşor de vizitat, navigarea este intuitivă, se permit şi comentarii la diversele obiective prezentate.

image 

Site-ul are o evidentă dimensiune socială, fiind realizat din contribuţiile membrilor. Înscriindu-vă în câteva minute puteţi contribui cu obiective noi în Ourbania, ca cetăţean al acestei lumi virtuale. Dimensiunea comunitară se face simţită şi prin posibilitatea comentării şi a aprecierii (votării) materialelor.

 image

Un alt sit cu acelaşi profil, însă dedicat exlusiv proiectelor de viitor, cu valenţe de respectare a tot mai drasticelor norme ecologice, este PerfectCity.net.

image


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (Neevaluat încă)
Se încarcă...

0 comentarii


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *