De relaxare: Twang!


Vă amintiţi de Sling şi Sling II? Frumos joc şi interesantă idee. În Twang ideea este cumva asemănătoare, doar că acum "legănările" nu îi mai aparţin personajului principal, care acum este o bilă neagră, mare şi… fără creier. În schimb aveţi platformele care se comportă a la Sling, permiţându-vă, în baza legilor fizicii – destul de bine simulate – să duceţi bila neagră la destinaţie.

img533

Doar nodurile roşii au elasticitate, cele albastre fiind statice. Mai apar şi noduri de alte culori, cu alte proprietăţi. În principiu trebuie să "trageţi" cu bila neagră trăgând de nodurile roşii. Doar că pe parcurs apar inamici şi obstacole ce îngreunează atingerea obiectivului. Care este acesta? La fiecare nivel se găseşte o platformă neagră, care, odată atinsă, încheie nivelul. Dar atenţie că s-ar putea să săriţi peste ea… în apă. Şi evident bila neagră nu ştie să înoate.

Nu cedaţi rapid. Chiar dacă evident norocul face parte din joc (mai ales că uneori arunci bila fără să ştii ce "arhitectură" de noduri şi platforme te aşteaptă), cu puţin exerciţiul dimensiunea aleatoare se reduce, lucrurile fiindu-vă mai sub control. Succes! Jocul de la Nitrone îl găsiţi aici.

img534 img535


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (1 evaluări, media: 5,00 din 5)
Se încarcă...

1 comentariu

  1. Mironar spune:

    Este un joc reusit. Pe blogul Nitrome se poate vedea cum Twang a castigat un premiu.

    http://www.Nitrome.com/Blog


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *