De relaxare: Odiseea lui Anika


A fost odată ca niciodată (un simpatic joc flash – Anika’s Odyssey – cu) o fetiţă, pe nume Anika. Ea avea un iepuraş de pluş foarte drag. Într-o bună zi a trebuit să umple o găleată cu apă, dar lăsându-şi iepuraşul pe un butuc un vultur i l-a luat şi l-a dus sus pe munte, în cuibul său. Curajoasa fetiţă – şi aici este sarcina Dvs! – a pornit să îşi recupereze prietenul cel drag.

img572

img574

Anika este 100% docilă clickurilor Dvs cu mouse-ul. Va trebui să o treceţi de un gard electric. Apoi peste o apă, unde din păcate trei fiinţe (ce îmi aminesc de mascota de la Just for laugh) o şicanează. Mai apoi întâlneşte nişte monştri, inclusiv un pescar uriaş şi bondoc. În cele din urmă ajunge chiar sub munte, dar trebuie să pornească o maşinărie pentru a avea un fel de scară. Este un joc care – cu inspiraţie – vă poate lua 10 minute. Dar cum cu siguranţă unele scene vă vor da bătăi de cap, s-ar putea să dureze 30 de minute ori o oră. Este un joc cu o grafică foarte simpatică şi îngrijită şi suficient de logic ca să nu producă frustrări.

img568 img569

img570 img571

Recunosc că uneori nu am avut răbdare să rezolv unele dileme şi am apelat la walkthrough. Îl găsiţi aici, înainte de comentarii.


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (Neevaluat încă)
Se încarcă...

0 comentarii


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *