Şi din nou despre iconiţe


De iconiţe au de regulă nevoie webmasterii (webdesignerii), când doresc în situri să insereze imagini pentru diverse linkuri (precum home, email, despre, contact…), dar şi în general utilizatorii de Windows care doresc să schimbe icoana unui director, unei aplicaţii, unui fişier. Aşa că revenirea la acest subiect nu este inutilă. Am vorbit acum câteva luni despre IconFinder.net, un motor de căutare de iconiţe. Iată o alternativă, care mi se pare puţin mai primitivă dar există şansa să găsiţi aici iconiţe neprezente în celălalt motor. E vorba de Iconlet.com, un fel de Google pentru iconiţe, cel puţin de aceasta îmi aminteşte simplitatea lui.

img584

Imaginile sunt sortate după dimensiunea lor, crescător, aşa că dacă aveţi nevoie de iconiţe mai mari s-ar putea să trebuiască să tot paginaţi. Există un mod de căutare avansată (vedeţi linkul Advanced Search) care vă permite să filtraţi rezultatele. De exemplu puteţi căuta iconiţe de dimensiunea 32×32 pixeli, gratuite şi în format GIF…

Dar resursa care m-a entuziasmat mult legat de iconiţe o reprezintă articolul de astăzi din Smashing Magazine. Am selectat câteva seturi (capturi cu seturi) dar linkurile pentru descărcare le veţi găsi în articolul original.

img585

img586


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (1 evaluări, media: 5,00 din 5)
Se încarcă...

1 comentariu

  1. jürgen.toth spune:

    O adresa actualizata frecvent pentru iconite free este accesibila la DryIcons.com/free-icons.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *