La CNet.ro acum un an: noiembrie 2006


Uh, a unsprezecea lună din an s-a dus! Urmează decembrie şi adio 2007. Oare despre ce citeam pe CNet.ro acum un an? Cel mai mult a atras atenţia articolul despre Meebo, care acum un an cunoscuse câteva schimbări esenţiale. De mai bine de un an sunt fan Meebo şi îl folosesc cu succes: de ce să am trei programe de mesagerie instant lansate în loc de o singură pagină web? Desigur, sunt unele limitări, dar avantajele pentru mine sunt mai multe.

img603

Următoarele subiecte care au atras îşi menţin valabilitatea: wallpapere Vista (avem mai multe articole în această serie), muzică clasică (cu referinţă la un articol anterior, ce recomandă Wikipedia ca resursă de muzică clasică… da, nu vă miraţi), Skype şi devirusare online. M-am uitat la articolele din noiembrie anul trecut şi mi-am amintit cu plăcere de multe subiecte de atunci: webaplicaţii (Zamzar, Weebly, Buttonator, Yourminis, Fleck, TemporaryInbox), programe utile (QText, Wallperizer, Folder Guide), recomandări pentru webmasteri (despre instalarea PHP şi MySQL sub Apache, despre formularele web, ori instrumente precum Kuler) şi pentru fanii WordPress (scrierea unui articol, teme şi pluginuri WP). Multe articole interesante şi din fericire multe articole care îşi păstrează actualitatea.

Şi acum topul noiembrie 2006.

Dacă vreţi să vedeţi lista tuturor articolelor din luna noiembrie 2006 daţi click aici.

PS: În ultima zi a fiecărei luni vom include un top al celor mai citite articole de acum un an, o ocazie de a vă aminti articole mai vechi care au strâns un număr mare de lecturi.


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (Neevaluat încă)
Se încarcă...

0 comentarii


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *