Luvup.com: Calendar pentru aniversări


Ziua de naştere, aniversarea căsătoriei, încheierea unei prietenii sunt momente unice care pentru mulţi au o conotaţie specială. Din această cauză se pune un accent deosebit pe memorarea acestora şi pe sărbătorirea lor în mod festiv, destins, departe de grijile vieţii cotidiene. Sunt prietenii sau legături sociale care după un timp sau după o perioadă de despărţire se reduc de nevoie la astfel de contacte sporadice, însă regulate, având un numitor comun: o aniversare. Iată că anul trecut am reuşit performanţa să uit unele sărbătoriri, nu din rea-voinţă, şi prompt mi-am făcut mustrări de conştiinţă, am fost atenţionat (voalat) sau nu am fost eu felicitat la rândul meu (asta se poate numi prietenie?). Iată că deunăzi am dat de un sit specializat pe editarea şi amintirea zilelor de naştere şi numai.

img642

Luvup.com permite crearea unui calendar online pentru date importante. Primul pas constă în crearea unui cont gratuit. Apoi este necesară introducerea datelor personale ale celor mai dragi şi importante persoane. Puteţi importa aceste date şi de pe alte aplicaţii, de exemplu adresele MSN. Ultima parte este şi cea mai utilă: atenţionarea dvs. la timp prin email despre apropierea unor date deloc de neglijat.

Serviciul este disponibil în mai multe ţări sub diferite nume şi în limba respectivă: Italia, Spania, Franţa, Germania, Olanda, Suedia, Marea Britanie.

img643


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (1 evaluări, media: 5,00 din 5)
Se încarcă...

0 comentarii


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *