Doar azi gratuit: Folder Castle şi Magic Tea


Iarăşi o ofertă GAOTD interesantă. Fiind aproape de perioada sărbătorilor vă recomand să staţi cu ochii pe oferta de jocuri în special, pentru a vă strânge nişte jocuri frumoase pentru zilele libere 🙂 . Dar să vedem acum programul zilei: Folder Castle (1MB) costă în mod obişnuit 25usd, doar că astăzi este gratuit. Ce face? Permite să ascundeţi fişiere şi directoare deopotrivă, ba chiar şi unităţi, de cine consideraţi Dvs că trebuie să o faceţi.

img650

Nu am testat programul dar el se laudă a fi simplu de folosit şi puternic ca protecţie. De asemenea el are un mod de funcţionare (stealth) în care se ascunde chiar el pe el, astfel încât altcineva care vă frunzăreşte calculatorul să nu ştie că îl aveţi instalat şi deci să bănuiască cum că aţi avea ceva de ascuns. Este compatibil cu Vista, are o interfaţă prietenoasă şi – dacă aveţi nevoie de un astfel de program – pare o alegere foarte bună. Eu îmi pun o singură întrebare: dacă calculatorul are o cădere serioasă şi trebuie Windows-ul reinstalat… fişierele ascunse mai pot fi găsite? Probabil că da, dar nu am găsit spus explicit.

Jocul zilei este din familia Luxor şi cred că a mai fost oferit de GAOTD: Magic Tea (16MB). Ideea jocului e cea clasică: aveţi un şir de bile care vin urmând o anumită traiectorie. Trebuie să evitaţi ca ele să ajungă la capătul drumului trăgând cu alte bile pentru a forma grupe de minim trei bile de aceeaşi culoare. Diferenţa este de fundal doar: seturi de ceai în acest joc.

img651 img652

Atenţie: programul şi jocul sunt comerciale. Astăzi sunt oferite gratuit prin GiveAwayOfTheDay. Dacă încă nu cunoaşteţi oferta, iată ce trebuie să ştiţi:

– produsul este gratuit doar dacă îl descărcaţi astăzi şi îl instalaţi astăzi (un “astăzi” relativ: de fapt de la ora 10AM – ora României – a unei zile, până a doua zi dimineaţa la 10AM)
– rămâne gratuit până la prima reinstalare a sistemului de operare
– nu beneficiaţi de upgrade-uri sau sau suport tehnic din partea producătorului
– dacă l-aţi instalat după ce a trecut oferta, nu mai este gratuit (activarea nu funcţionează)
– chiar dacă aţi descărcat astăzi pachetul, nu îl veţi putea instala peste o lună, nici măcar pe propriul calculator
– pentru ca produsul să devină înregistrat (gratuit), trebuie să fiţi conectat la internet şi să lansaţi fişierul Activate.exe din arhiva descărcată
– gratuitatea se aplică doar pentru utilizări personale
– staţi cu ochii pe CNet.ro pentru a afla despre alte programe utile şi jocuri oferite gratuit – dacă nu ne citiţi la timp, cine ştie ce scăpaţi
– de regulă programele oferite gratuit sunt mici, utilitare, jocuri, screensavere (în nici un caz Photoshop sau Dreamweaver sau MS Office)


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (Neevaluat încă)
Se încarcă...

0 comentarii


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *