Monden.info: blogul nr. 3


Un articol scris de Bobby Voicu pe Blogoree anunţa că Monden.info a ajuns pe locul trei la secţiunea Bloguri a "indexului" de situri româneşti Trafic.ro. Aş fi putut trece la următorul articol din feeduri dacă nu aş fi citit următoarele:

Nu am folosit trafic din sociale (deşi puteam să fac rapid câteva posturi cu poze pentru aşa ceva), traficul este natural, românesc, din motoare, referinţe şi direct. Ce arată acest lucru? Că poţi să faci o treabă bună dacă există pasiune, interes şi cunoştinţe. În plus, conţinutul este unic şi nu preluări din ziare şi reviste româneşti.

img667

Întotdeauna în faţa proiectelor făcute cu pasiune îmi ridic pălăria. Dacă e şi românesc îmi dau jos şi fularul şi mănuşile! Locul 3 de acum nu este un loc foarte stabil, TVblog.ro suflând în ceafa lui Monden.info la o diferenţă de doar câteva zeci de vizitatori. Dar că e locul 3, că e locul 5 sau 10 e mai puţin important. Ceea ce e important – pentru mine – este că există şi proiecte româneşti care atrag atenţia (adică vizitatori) fără să îi ademenească cu pictoriale în care hainele au rămas în spatele camerei foto. Despre ce pot citi cei pasionaţi de monden? Ce vedetă pe ce copertă sau la ce emisiune (Happy Hour furnizând mult material de la lansarea emisiunii) a mai apărut; semnalări ale unor evenimente sau zile de naştere, evident tot ale unor vedete; şi altele. Desigur, dacă vreţi o lectură grea mergeţi la bibliotecă, dar dacă doriţi să vă conectaţi la cine-ce-mai-face Monden.info e o opţiune bună. Felicitări echipei, Cristina Chipurici (Pyuric), Ada Bogoevici (Tess) şi Bobby Voicu. Faptul că sexul feminin scrie (cel mai adesea?) pe acest sit înseamnă şi un limbaj mai cizelat… cu steluţe din când în când. Mă rog… evident nu este un sit pentru minori.

Închei bucurându-mă că de pe acest blog am aflat de trailerul la Narnia 2, adică Cronicile din Narnia: Prinţul Caspian. Filmul, ne spune Cinemagia.ro, va avea premiera în România la 20 iunie anul viitor. Am găsit pe YouTube un trailer postat chiar ieri. Să sperăm că nu va fi şters. Iată-l:


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (2 evaluări, media: 5,00 din 5)
Se încarcă...

2 comentarii

 1. Ada spune:

  Multumim de post. Recunosc ca sunt mandra de joaca asta cu tvblog.ro pe care il consider un blog extrem de bun si facut cu multa atentie si pasiune (il avem la parteneri aproape de la inceput).
  „Pictoriale în care hainele au rămas în spatele camerei foto” iti pot spune sigur ca nu o sa postam. Nu am facut trafic cu Iri si Moni, nu facem nici cu asta. Cel mult vom aduce aminte ca o anumita persoana publica a aparut intr-un asemenea pictorial daca el chiar este de calitate (o sa incaruntesc asteptand asta…), dar atat.
  Merci inca o data si te mai asteptam. 🙂

 2. Pyuric spune:

  Ce recenzie draguta, incep ziua bine se pare 😀 Multumim :*

  Mai adaug eu niste chestii pe care n-o sa le gasesti in alta parte: interviuri, poze si stiri exclusive cu vedete. Foaaarte multe stiri care la noi apar cu mult inainte sa apara in presa romaneasca 😀 Ba chiar au ajuns sa fie preluate prin ziare / tv (pacat doar ca cei din media clasica sunt atat de tari incat nu vor sa dea credit atunci cand copiaza stiri de pe net, si am si profitat de asta bagand stiri false la un moment dat ca sa se invete minte – si da, au fost preluate si alea, fara sa fie verificate 😐 in fine…).

  P.S. cum zicea si Ada, cei de la TVblog sunt partenerii nostri si au de asemenea un blog foarte bun. E foarte probabil sa oscilam intre noi pe locurile alea din Trafic.ro, dar chiar n-are importanta 🙂


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *