Felicitări cu voi ca spiriduşi!


De dimineaţă am primit un email cu un link… În el cei trei copii ai mei dansau… împreună cu mama (mea!), ca spiriduşi într-un decor de iarnă. Chestia este atât de nostimă încât m-am gândit să scriu desprea şi aici. Pe scurt: ElfYourself.com.

img680

Pe larg: aveţi posibilitatea de a crea un fel de felicitări electronice în care să fie de la 1 până la 4 spiriduşi care dansează simpatic. Partea frumoasă este că puteţi să puneţi propriile chipuri la spiriduşi. Pentru aceasta trebuie să încărcaţi o fotografie de pe propriul calculator. Căutaţi una care să fie cât mai din faţă. După ce faceţi upload aveţi câteva instrumente de "reglare". Scale pentru redimensionarea imaginii. Rotate pentru rotirea ei, dacă e nevoie. Sunt apoi o serie de puncte pe conturul feţei ce pot fi trase după cum doriţi. Dacă mă întrebaţi pe mine, autorii au fost zgârciţi cu punctele şi cu gradul lor de libertate. Cu Test face puteţi vedea cum arată faţa pusă pe spiriduş. Atenţie: nu este esenţial să nimeriţi gura, deşi veţi vedea gura "animată" – nu va fi folosită această facilitate. De ce a fost introdusă? Probabil pentru cei care doresc să personalizeze felicitarea cu un mesaj audio: se pune la dispoziţie un număr de telefon, parcă gratuit, dar cu siguranţă nu este gratuit din România.

Dacă nu aveţi fotografii, puteţi genera aleatori spiriduşi, existând o serie predefinită destul de bogată (ex: puteţi face o armată de elfi bătrâni… sau copii). La final veţi putea să salvaţi adresa web a felicitării şi să o răspândiţi prin email prietenilor. Probabil vreţi un exemplu. Dacă da, click aici (copiii mei) sau aici (pentru un preşedinte nu jucător ci dansator).

img681


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (3 evaluări, media: 5,00 din 5)
Se încarcă...

3 comentarii

 1. viv spune:

  „La final veţi putea să salvaţi adresa web a felicitării şi să o răspândiţi prin email prietenilor”!?
  La care „final”!!!? Nu merge, vrea sa le platesc!? Poate nu stiu eu in ce faza sa dau save!!!? Help meeeeeeee plsssssssss!

 2. radu.capan spune:

  Dupa ce ati terminat de realizat felicitarea veti avea patru butoane in stanga. Al doilea, dupa Preview, e Send to a friend, care daca dati click lanseaza clientul de email implicit (ex: Outlook Express, Thunderbird). Mai simplu: dati click pe al patrulea buton, Copy your elf, si in Clipboard va fi memorata adresa felicitarii. Mergeti in email si apasati Ctrl-V sau Shift-Ins si gata! Serviciul este gratuit.

 3. Houstain spune:

  Din păcate sit-ul ăsta merge decât iarna, deoarece scrie „The Elves have left the building.”


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *