Programe noi (via SnapFiles)


După cum promiteam, revin cu semnalări ale programelor gratuite adăugate în ultima vreme pe SnapFiles.com, un excelent director de programe freeware şi shareware. Voi alege doar cele care îmi sună interesant şi sper ca unele să vă reţină şi Dvs atenţia. În paranteză este indicat numărul de stele acordat de SnapFiles.

img722

Secure Cam (4/5): Acest program permite lucrul cu maxim 99 de camere web, detectând mişcarea. Desigur, puteţi indica sensibilitatea mişcării, iar când se trece de pragul indicat programul poate să facă automat capturi de cadre pe care să le redea cu viewer-ul inclus. Dacă vreţi să vă vedeţi dacă mama şi tata vă intră în cameră… iată o soluţie 😉 .

Greenfish Painter (3/5): Un (alt) program de pictură care pune la dispoziţie diverse pensule şi creioane virtuale care pot să dea un rezultat foarte asemănător de tablourile realizate tradiţional. "Operele" pot fi exportate ca fişier BMP sau JPG.

Favoritestown (2,5/5): Acesta este un program simpatic… mai mult simpatic decât util. Vă permite să vă grupaţi aplicaţii, fişiere şi situri pe care le folosiţi în mod frecvent. Este deci un bookmark manager dar sub aspectul unui orăşel. Toate scurtăturile se organizează în acest oraş, per clădiri.

Teach2000 (4,5/5): Un instrument pentru a crea chestionare – fie ca să te verifici, fie ca să îi verifici pe alţii. Se pot adăuga simplu întrebări şi răspunsuri, dar şi concepe chestionare mai elaborate, cu opţiuni. Se pot ataşa imagini şi sunete întrebărilor, se pot face chiar înregistrări audio… Chestionarele pot fi eventual exportate în format HTML.

trakAxPC (4,5/5): Dacă doriţi să mixaţi audio şi video fără să fiţi prea mare specialist, atunci puteţi apela la acest program. Se pot adauga fişiere de pe calculator sau înregistra audio cu microfonul sau video cu camera web. Programul are o listă atrăgătoare de facilităţi… şi este atrăgător şi ca interfaţă. Cândva sper să îl testez

img725

Calgoo Calendar (4/5): O aplicaţie tip calendar care poate să facă sincronizare cu calendarul Google, cu calendarul din Outlook şi cu orice calendar tip iCal. Pot fi definite mai multe calendare (mai precis 3 în versiunea gratuită), defini sarcini, întâlniri, întreţine adrese de contact…

Movienizer (4/5): Un program pentru organizarea colecţiei personale de filme. Poate descărca automat date despre film de pe internet.


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (Neevaluat încă)
Se încarcă...

0 comentarii


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *