Snowed In 6 – Deep Freeze


Program gratuit de pe 15.11.2007 până pe 15.01.2008!

 image

„Crăciunul nu ar fi Crăciun fără o nouă ediţie al jocului Snowed In! Acum e în al 6-lea an! Snowed In 6 – Deep Freeze este categoric un joc de iarnă.” Am citat din reclama pe care şi-o face acest joc disponibil pentru PocketPC dar şi DesktopPC! ClickGamer vrea să strângă un milion de descărcări până la 15 ianuarie anul viitor, caz în care va dona zece mii de dolari unei organizaţii non-profit care militează pentru mediu. Deja s-a trecut de jumătate de milion…

Ţara Crăciunului este îngheţată de acest Crăciun şi Grinch s-a întors cu o geantă plină de noi şiretlicuri. Ajutaţi-l pe Moş Crăciun să asambleze toate bunătăţile şi să îl îngheţe pe Grinch pentru totdeauna! Tot ce trebuie să faceţi este să schimbaţi locurile unor piese pe o tablă pentru ca să formaţi grupe de minim trei piese identice.

Descărcaţi jocul de aici, în funcţie de platforma dorită. Va trebui apoi să procuraţi – gratuit! -un număr (serial number) de aici. Aveţi mai jos o captură cu jocul rulând pe un Pocket PC şi respectiv o captură cu el rulând pe un Desktop PC.

image  image

Puteţi urmări şi un filmuleţ pentru a vedea jocul în acţiune.


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (Neevaluat încă)
Se încarcă...

0 comentarii


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *