De relaxare: Picture Logic


Recomandarea de ieri a Oanei, Picross 2, mi-a crescut lista de jocuri favorite de logică. Pe exact aceeaşi idee este construit şi Picture Logic. Tocmai am stat aproape 20 de minute să rezolv un nivel. Fie jocul nu semnalează când ai terminat (corect) un nivel… ceea ce ar fi foarte rău pentru el, fie nu l-am rezolvat eu corect… ceea ce e rău pentru mine.

img739

Dacă aveţi nevoie din nou de explicaţii despre cum se joacă acest joc, le găsiţi aici. Picture Logic este în engleză şi japoneză. În timp ce versiunea în engleză pare la început (cu doar câteva puzzle-uri), cea în japoneză are aproape 200. Iar numărul lor creşte săptămânal, cu adăugarea de noi puzzle-uri concepute de comunitatea construită în jurul jocului. Desigur puteţi juca şi puzzle-urile în japoneză, dat fiind că jocul este cu cifre. Un lucru v-ar putea lipsi: după cum vedeţi în captura de mai sus, în banda superioară apare un scurt text ca hint, indicaţie. Acel text vă poate da o idee despre ce imagine va ieşi prin rezolvarea nivelului, dar că este, că nu este, nu împietează jocul în sine.

Nivelele au un număr, acel hint dar mai important rata de rezolvare: ea vă dă de înţeles cât de uşor sau de greu este respectivul puzzle. Grafica nu este la fel de superbă ca la jocul recomandat ieri, dar factorul comunitate dă un plus important. Pentru a marca cu x o căsuţă trebuie să daţi de două ori click. Atât! Succes!

img740


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (2 evaluări, media: 2,00 din 5)
Se încarcă...

0 comentarii


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *