AV Bros. Puzzle Pro


AV Bros. Puzzle Pro este un plugin pentru Photoshop şi pentru toate celelalte programe de grafică ce suportă acest pluginurile 8bf. Anul acesta am avut nevoie de el pentru nişte emailuri transmise pe perioada Postului Crăciunului prin situl ProFamilia.ro. Doream să se simtă cumva trecerea timpului, şi cum era vorba de 18 ediţii am realizat un puzzle dintr-o imagine de Crăciun, în fiecare ediţie transmiţând puzzle-ul cu câte o piesă în plus: ultima ediţie va conţine imaginea întreagă!

img743

Dacă nu aţi mai folosit acest plugin haideţi să vedem câteva date despre el. Să spunem mai întâi că este un produs comercial (50usd) dar poate fi testat gratuit. Îl puteţi descărca de aici. Captura de mai jos vă arată interfaţa pluginului, de fapt fereastra lui principală. De aici puteţi să modificaţi anumite piese, fie eliminându-le, fie umblând la Bevel, Hue/Saturation, Brightness/Contrast, Gaussian Blur, Motion Blur, Opacity, Color Overlay (am lăsat denumirile în engleză).

img744

Înainte însă de fereastra principală este cea care stabileşte în câte "felii" se face tăierea şi forma pieselor de puzzle. De la Presets se poate alege una dintre formele predefinite, dar ele pot fi apoi modelate după dorinţă. Mai sunt şi alţi factori de interes acolo.

img745

Pluginul este relativ simplu de folosit (e nevoie totuşi de o perioadă de acomodare) şi puteţi de exemplu să puneţi câteva piese de puzzle în layer-uri diferite pentru alte efecte (ex: rotaţie). Cu simţ artistic puteţi obţine rezultate frumoase. Situl pluginului are o galerie de exemple create cu AV Bros Puzzle Pro. Două le vedeţi mai jos.

img746 img747


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (Neevaluat încă)
Se încarcă...

0 comentarii


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *