Xmas Special: cu Moşu’ după cadouri


Xmas Special este un reuşit joc de Crăciun în care aveţi sarcina de a-l ajuta pe Moş Crăciun să culeagă cadourile şi ornamentele aruncate pe ici pe colo într-un perimetru să zicem de castel. Jocul este 3D şi se manevrează cu săgeţile, respectiv cu CTRL din stânga pentru sărituri. Puteţi sări inclusiv pe zidul ce delimitează "castelul", dar dincolo de el e un hău care vă pierde o viaţă. De asemenea mai sunt şi alţi duşmani care se plimbă prin zonă: nu puteţi să îi eliminaţi aşa că trebuie să îi evitaţi.

img14

Grafică plăcută, atmosferă (inclusiv sonoră) plăcută… per ansamblu un joc frumos pentru cei mici (nu foarte mici). Sunt din păcate doar trei nivele. Pentru a termina un nivel trebuie să culegeţi toate cadourile şi ornamentele: există un indicator numeric în colţul stânga-jos al ecranului. Când aţi strâns cele de cuviinţă se activează portalul spre nivelul următor. Atenţie: unele piese sunt bine ascunse şi vă va lua ceva până le veţi descoperi. Eu de fapt de nivelul doi nu am reuşit încă să trec 🙁 lipsindu-mi un ornament. Asta e… voi mai încerca.

Jocul are aproximativ 7MB şi nu necesită instalare. De câteva zile a apărut versiunea 1.2 care a rezolvat diverse buguri ale versiunii anterioare. Distracţie plăcută!

img15 img16

img17 img18

Un joc similar, tot cu Moş Crăciun, am prezentat acum 4 ani! Vedeţi aici.


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (Neevaluat încă)
Se încarcă...

0 comentarii


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *