Super-prietenii lui Moş Crăciun


Un nou joc în ton cu perioada de sărbători, cu o grafică foarte simpatică: Santa’s Super Friends. Moşul are de livrat cadourile şi se pare că are nevoie de ajutorul nostru la asamblarea şi împachetarea jucăriilor. Aşa că la treabă! Pe o bandă rulantă vin părţi din diverse jucării – maimuţe, roboţi, reni… – care trebuie asamblate şi apoi împachetate. Ceea ce aveţi de făcut este să daţi click pe rând pe diversele părţi care alcătuiesc o jucărie întreagă, pentru a le uni astfel.

img140

Spiriduşii lui Moş Crăciun aşteaptă să le livraţi comenzi speciale de anumite culori. Dar răbdarea lor este limitată, aşa că după un timp pleacă supăraţi. Şi în funcţie de câţi spiriduşi supăraţi aveţi la sfârşit, primiţi medalie de aur, de argint sau de bronz pentru nivelul respectiv. Jucăriile care nu au culoarea cerută la un moment dat sunt împachetate separat. Un nivel se termină când aţi reuşit să asamblaţi un anumit număr de jucării. Iar jocul se termină – adică este pierdut – atunci când părţile de asamblat ajung la capătul benzii rulante. Dar puteţi reîncerca nivelul – nu am sesizat să fie vieţi limitate. Puteţi de asemenea relua un nivel la care aţi luat medalie de argint sau de bronz, dacă doriţi să obţineţi un rezultat mai bun.

img141 img144

img146 img143

Există piese care pot lua orice culoare – de care aveţi nevoie în acel moment. Jocul se complică cu mai multe culori, piese mai amestecate, chiar mai multe benzi rulante… Şi pe parcursul jocului puteţi aduna şi diverse decoraţiuni pentru un brăduţ de Crăciun. Ceea ce am descris mai sus este varianta de joc Quest. Varianta Survive nu mai are nivele şi decoruri diferite; aici trebuie să realizaţi un scor cât mai mare înainte ca piesele să ajungă la capăt. Spor la lucru! Şi sărbători fericite din partea mea!


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (Neevaluat încă)
Se încarcă...

2 comentarii

  1. poppaula82 spune:

    De ce nu pot sa salvez jocul in calculator?

  2. radu.capan spune:

    Urmaţi linkul din articol, descărcaţi, dacă e cazul apoi cumpăraţi.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *