Aventura oilor


Nişte simpatice oiţe trăiesc la o fermă dărăpănată, aşa că într-o zi se hotărăsc să pornească prin lume să strângă bani, pentru a-şi renova ferma, în jocul Sheep’s Quest. Dar ca… oile, se iau una după cealaltă, chiar dacă aceasta înseamnă să meargă toate la nesfârşit în cerc, să cadă toate într-o groapă sau să dea toate peste lup. Aşa că misiunea dumneavoastră este să le indicaţi prin săgeţi pe unde să meargă, pentru a culege toate monedele de la un nivel şi a ajunge vii şi nevătămate la Finish, încadrându-se în timpul dat.

img147

Săgeţile le plasaţi şi le rotiţi cu click-stânga de la mouse, şi le puteţi de asemenea îndepărta cu click-dreapta. Aventura oiţelor este palpitantă, cu elemente noi de la un nivel la altul: aveţi de cules chei sau de apăsat trape care deschid porţi; trebuie să conduceţi oiţele spre trambuline care le ajută să sară peste obstacole sau spre camioane care le transportă dintr-o parte în alta… Pentru a le feri de duşmani, trebuie fie să îi prindeţi pe aceştia în cursă, făcându-i să se mişte înainte şi înapoi între două săgeţi, fie să îi trimiteţi pe ei în gropile de care oile trebuie să se ferească. La unele nivele aveţi şi poţiuni care le dau oiţelor puteri pentru a-i bate ele pe duşmani.

img148 img150

img151 img149

Puteţi mări viteza cu care merg oiţele, apăsând pe Speed. Dacă nu ştiţi cum să terminaţi un nivel, puteţi cumpăra instrucţiuni; şi puteţi relua de la început un nivel la care aţi eşuat. După fiecare dintre cele şapte seturi de nivele – 85 de nivele în total – aveţi o tură de bonus, în care trebuie să mutaţi o trambulină astfel încât să ajutaţi oiţele să sară de pe hambar până peste gard. Şi tot după fiecare set de nivele, cu monedele adunate puteţi alege ce să renovaţi la fermă: ringul pentru discotecă, sistemul de iluminare, hambarul, drumurile de acces, pista de bowling… Succes la strângerea de bani şi la renovare!


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (Neevaluat încă)
Se încarcă...

0 comentarii


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *