Ofertă rară: Webroot Spy Sweeper gratuit


Acum mai bine de un an, la instituţia unde lucrez firma ce ne oferea internet ne-a tăiat accesul. Am sunat la sediul din Cluj şi nu ştiau nimic. Am ajuns până la urmă la sediul din Timişoara, de unde mi s-a spus: "Unul dintre calculatoare v-a devenit motor de spam. Până nu vă rezolvaţi situaţia nu veţi mai avea acces la internet. Reveniţi peste 24 de ore şi mai vorbim." Dacă memoria nu mă înşeală respectivul calculator folosea un antivirus gratuit, Avast Home Edition, care din păcate nu a prevăzut problema. După câteva ore doar cu Spy Sweeper de la Webroot am putut remedia problema.

img44

Pe perioada de trial, de 30 de zile, am putut să admir acest produs: actualizări frecvente şi alarme… mă rog… alarme cam ca la orice produs similar, adesea dincolo de limita necesară. Dar pentru cei temători ori păţiţi, suflatul în iaurt este cât se poate de justificat. Mai apoi am mai folosit Webroot Spy Sweeper când am mai nimerit peste câte o infecţie cu spyware mai serioasă.

Iată că după AVG Professional acum mai apare o ofertă: Webroot Spy Sweeper gratuit! Tot ce trebuie să faceţi este să vă creaţi un cont de aici, urmând să primiţi o cheie ce vă va permite să înregistraţi programul descărcabil de aici, astfel că va fi funcţional timp de un an de zile! Desigur la înscriere trebuie să daţi o adresă de email în care veţi regăsi pe viitor tot felul de anunţuri de la Webroot, dar după primul email puteţi opta să nu mai primiţi altele. Dacă aţi avut des probleme cu componente spyware atunci veţi dori să puneţi mâna pe această ofertă… (Din păcate nu găsesc nicăieri un termen de expirare al acestei oferte… depinde când citiţi acest material dacă oferta mai e sau nu valabilă.)

img45


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (2 evaluări, media: 5,00 din 5)
Se încarcă...

1 comentariu

  1. nelu t. spune:

    Va multumesc ptr. emailurile pe care le primesc de la dumneavoastra caci credeti-ma sunt foarte bine venite.
    Va urez un calduros LA MULTI ANI SI un AN NOU FERICIT!
    Cu stima, nelu t.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *