Doar azi gratuit: The Rise of Atlantis


Există atâtea jocuri din seria match three încât se poate vorbi fără îndoială de o supra-mega-extra-saturaţie. Dacă cumva, prin vreo minune, nu aveţi acum instalat un astfel de joc, profitaţi de oferta de astăzi. Dacă aveţi, tot merită să îi acordaţi o şansă acestui joc, deoarece are tot felul de piese speciale ce fac jocul mai interesant. În plus are şi o poveste interesantă: practic călătoriţi în jurul Mării Meditareene, mai exact prin şapte locaţii: Grecia, Troia, Fenicia, Babilon, Egipt, Cartagina şi Roma. Din fiecare dintre cele şapte locaţii trebuie să strângeţi câte o putere specială (un „medalion” de fapt) care împreună dau o putere super-specială de readucere la viaţă a misteriosului Atlantis.

img83

Dacă vreţi să vă faceţi o idee despre The Rise of Atlantis (18MB), puteţi juca o versiune flash evident nu cu atâtea nivele dar care seamănă bine cu jocul. Găsiţi aici jocul online. Sunt în total 77 de nivele. În fiecare nivel trebuie să eliberaţi bucăţile de medalion până se reconstituie întreg medalionul. Evident că lucrurile se complică pe drum, pentru că tabla începe să aibă forme mai speciale dar sunt şi piese, de exemplu, blocate, ce trebuie puse în formaţie de două ori înainte să dispară. Greutăţile pot fi înfruntate mai uşor cu piesele speciale, precum bomba ce aruncă în aer piesele dintr-o anumită zonă. Muzica este plăcută, grafica foarte elegantă, aşa că vorbim per ansamblu de un joc reuşit… pentru fanii genului. Cum progresul în joc se salvează, puteţi să îl reluaţi mai încolo – aceasta înseamnă că e un joc foarte bun pentru pauze de relaxare: trei nivele acum, cinci mâine… şi tot aşa până se termină pachetul de cafea… sau jocul.

img84 img85

Atenţie: acesta este un joc comercial. Astăzi este oferit gratuit prin GiveAwayOfTheDay. Dacă încă nu ştiţi oferta, iată ce trebuie să ştiţi:

– jocul este gratuit doar dacă îl descărcaţi astăzi şi îl instalaţi astăzi (un “astăzi” relativ: de fapt de la ora 10AM – ora României – a unei zile, până a doua zi dimineaţa la 10AM)
– rămâne gratuit până la prima reinstalare a sistemului de operare
– nu beneficiaţi de upgrade-uri sau sau suport tehnic din partea producătorului
– dacă l-aţi instalat după ce a trecut oferta, nu mai este gratuit (activarea nu funcţionează)
– chiar dacă aţi descărcat astăzi jocul, nu îl veţi putea instala peste o lună, nici măcar pe propriul calculator
– pentru ca jocul să devină înregistrat (gratuit), trebuie să fiţi conectat la internet şi să lansaţi fişierul Activate.exe din arhiva programului
– gratuitatea se aplică doar pentru utilizări personale
– staţi cu ochii pe CNet.ro pentru a afla despre alte programe şi jocuri utile oferite gratuit – dacă nu ne citiţi la timp, cine ştie ce scăpaţi
– de regulă programele oferite gratuit sunt mici, utilitare, jocuri, screensavere (în nici un caz Photoshop sau Dreamweaver sau MS Office)


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (10 evaluări, media: 4,30 din 5)
Se încarcă...

3 comentarii

 1. codrea maria spune:

  Ador sa il joc. Il joc aproape in fiecare seara. Daca nu pot sa il descarc gratuit sper sa pot sa il cumpar cat mai curand.

 2. gherghinescu dan andrei spune:

  Este un joc reusit si relaxant.

 3. ana florea spune:

  Super. Imi place jocul.
  Este pt mine cel mai relaxant joc si chiar imi place. Multumesc.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *