Feedurile CNet.ro (recapitulare)


O problemă care a revenit cu o oarecare constanţă a fost cea a fluxurilor RSS ale sitului nostru. Greşeala mea majoră a fost că am considerat că nu trebuie să le evidenţiez dat fiind că navigatoarele moderne "simt" siturile cu feed. Am pus mai jos o captură din Firefox. Când navigaţi (chiar şi cu IE7) pe CNet.ro – sau orice sit ce oferă feed şi a indicat în headerul paginii acest fapt – veţi vedea butonul portocaliu aprins. Un click pe el şi veţi vedea lista feedurilor sau veţi fi condus la acel unic feed, spre abonare. E foarte simplu! Dar cu toate acestea nu suficient de evident.

img16

Urmând sfatul lui Sorin am pus pe prima pagină vizibil cele două fluxuri RSS. Aici vine al doilea aspect important: oferim două feeduri!!! Aceasta pentru că o altă plângere a câtorva persoane a fost că de ce oferim articolele integrale… Înţelegem că unii preferă să vadă doar un cap de articol, iar dacă sunt interesaţi să dea click pentru a-l citi. Dar de asemenea înţelegem că unii nu ţin neapărat să ne viziteze situl, preferând să ne citească din clientul lor RSS preferat. Tocmai de aceea căutăm să satisfacem ambele gusturi.

  • Feedul nostru cu articolele integrale se găseşte la http://feeds.feedburner.com/cnetro
    Avem aproape 350 de abonaţi, peste 50% fiind abonaţi la feed… prin email. Încă mulţi preferă varianta prin email. Pentru toţi aceştia abonarea se face conform instrucţiunilor de aici.
  • Feedul nostru cu începutul din articole se găseşte la http://feeds.feedburner.com/cnetro2
    Avem cam 20 de abonaţi, 1 singur acum abonat prin email.

Alegeţi Dvs cum doriţi să ne urmăriţi… dar urmăriţi-ne 😉 .

PS: Pentru cei dintre Dvs care sunteţi catolici (sau creştini) şi doriţi să urmăriţi ştiri din viaţa Bisericii Catolice (dar nu numai) vă recomand pagina de feeduri de la Catholica.ro. Începând din acest an şi acolo am pus conţinut complet (nu doar primele rânduri din ştire), şi toate fluxurile RSS le-am "ars" cu FeedBurner. Sunt multe feeduri la dispoziţie pentru a acoperi diverse interese.

img17

PS2: Nu uitaţi şi feedul de la CutiaMedia.


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (Neevaluat încă)
Se încarcă...

0 comentarii


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *